Tuesday, July 20, 2021

València serà la seu de la innovació internacional amb ISPIM Innovation Conference

L'objectiu del congrés és connectar professionals de la innovació per mostrar perspectives sobre com crear amb èxit nous productes, processos i serveis per estimular el creixement econòmic i el benestar

Després de les seues últimes edicions online a causa de la COVID-19, la Conferència d'Innovació ISPIM, promoguda per The International Society for Professional Innovation Management Ltd., torna al format presencial i tria València com a seu per a la seua pròxima cita, gràcies a la col·laboració del Servei d'Innovació de l'Ajuntament de València, Las Naves i Visit València. Durant tres dies, del 29 de novembre a l'1 de desembre de 2021, professionals de la innovació de la indústria, la consultoria, la investigació i el sector públic es tornaran a connectar presencialment a ISPIM Connecta València per redescobrir el valor de la comunitat i la col·laboració i reimaginar les respostes a nous horitzons.

ISPIM, formada a Noruega el 1983, és la societat internacional d'innovació més antiga, global i activa del món. Cada any organitza dos congressos en una ciutat diferent, amb un perfil científic, tecnològic i emprenedor. En edicions anteriors s'ha celebrat en ciutats com Toronto (Canadà), Melbourne (Austràlia), Bangkok (Tailàndia), Boston (Estats Units), Kuala Lumpur (Malàisia) o Estocolm (Suècia), i ha previst futures edicions a Osaka (Japó) i Copenhague (Dinamarca).

València ha sigut triada com la primera seu internacional de la innovació en el seu retorn al cara a cara

El programa ISPIM Connecta València comptarà amb presentacions, taules rodones, tallers, zona de networking i zona expositiva per a posters o prototips. També hi haurà visites tècniques i culturals per donar a conèixer la ciutat, així com reunions bilaterals i sopars de networking. Així mateix, la Fundació Visit València serà l'encarregada de completar el programa d'activitats d'oci.

El regidor d'Innovació i Gestió del Coneixement de l'Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha assenyalat que “aquest congrés suposa una gran oportunitat per a mostrar el talent i el treball que es realitza a València en el camp de la innovació. La ciutat està en l'avantguarda europea de la innovació orientada a missions, com així ho demostra amb Missions València 2030. Reconeguda per la Comissió Europea com una de les sis ciutats europees més innovadores en 2020 i aspirant a Capital Europea de la Innovació, ens enorgulleix també ser la primera seu del congrés internacional ISPIM en la seua tornada a la normalitat”.

Per part seua, Emiliano García, regidor de Turisme i Internacionalització de l'Ajuntament de València i president de Visit València, ha destacat que “l'elecció de València com a primera seu, després de les celebracions en línia d'aquest esdeveniment motivades per la situació sanitària, mostren la capacitat de la nostra ciutat per a posicionar-se com un destí segur, saludable i sostenible. D'aquesta manera, aquest esdeveniment ens permet exposar el potencial de l'ecosistema innovador, de projectes liderats tant des de la perspectiva privada com pública, i el paper fonamental de l'entorn universitari”. D'altra banda, García ha afirmat que “València és pionera en aplicació de la innovació en les diferents disciplines econòmiques i socials. Un exemple, sens dubte, és l'àmbit del disseny com a catalitzador d'aqueixa innovació i que ha valgut la distinció de València com a Capital Mundial del Disseny 2022”.

Fins al 30 de setembre s'ha obert el termini per a la recepció de presentacions i propostes al voltant de la innovació que mostren pràctica, reptes o recerca en temes com Big Data, intel·ligència artificial, Design Thinking, transformació digital, laboratoris urbans, etc.

A través de Las Naves i Visit València, es fomenta i facilita l'ecosistema innovador valencià per a participar en el congrés per a complementar la visió internacional i mostrar el seu potencial. La modalitat de participació és àmplia: des de la presentació de productes, exposició de prototips o cartells a través de presentacions, propostes de tallers, taules rodones o visites tècniques a la seu d'empreses i agents innovadors. A més, s'obri la possibilitat a les empreses de sumar-se com a patrocinadors o proveïdors.

L'esdeveniment té previst reunir 250 professionals de 25 països diferents, mostrar més de 100 idees en innovació des de la indústria i la investigació i realitzar 10 visites per a conéixer l'ecosistema de la ciutat en aquest camp

Més informació en: ISPIM Connects Valencia Conference (ispim-connects.com)Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE