Pla Resistir
Wednesday, January 27, 2021

VALÈNCIA SERÀ LA PRIMERA CIUTAT DE LA COMUNITAT A APLICAR EL PLA RESISTEIX AMB PROP DE 30MILL€

La ciutat és la que més recursos d'Espanya està alliberant per a ajudar als sectors afectats per la crisi

La vicealcaldessa de València i portaveu municipal socialista, Sandra Gómez, ha destacat aquest dimecres que a València serà “la primera ciutat de la Comunitat Valenciana a aplicar el Pla Resisteix impulsat pel president de la Generalitat, Ximo Puig”.

En estos termes ha valorat la signatura de la modificació extraordinària de crèdit que s'aprovarà demà en el Ple municipal per via d'urgència per a posar a la disposició de tots els sectors afectats per les mesures anticovid tots els recursos com més prompte millor. Referent a això, ha relatat que l'Ajuntament de València és el que "està ajudant amb més recursos i més ràpid de tota Espanya".

"Ens hem posat com a objectiu ser el primer Ajuntament que puga ajudar a tot el seu sector econòmic local que s'ha vist afectat per les noves restriccions amb motiu de la crisi que estem vivint", ha remarcat la vicealcaldessa qui ha assenyalat que "amb això tindrem la possibilitat de dotar d'un fons pròxim als 30 milions d'euros".

Amb aquesta injecció de liquiditat, ha reiterat que València se situa com la ciutat que "més recursos i diners invertirà directament a ajudar al seu sector productiu". Un sector, que ha afegit Gómez, "té darrere a milers de famílies valencianes, propietaris, empresàries, persones autònomes, treballadors i treballadores que estan suportant a la seua esquena l'esforç per a eixir d'esta crisi".

Gómez ha recordat que la prioritat és "combatre el virus i protegir la salut i la vida dels valencians i valencianes, però sense descurar alguna cosa que també és important que és protegir el nostre sistema productiu, l'economia local que s'està veient més afectada per les noves restriccions". La portaveu socialista ha posat l'accent que es tracta de l'"economia que està a peu de carrer, familiar, de comerços i establiments que volem protegir i ajudar".

Per això, Sandra Gómez ha explicat que "posarem tota la nostra tasca en canalitzar el més ràpid posible estes ajudes i, sobretot, intentant que les ajudes arriben els més àmpliament possible a tots els sectors afectats". "Segur que tota ajuda és insuficient, però es tracta d'una extraordinària dotació, de més de 30 milions d'euros, amb l'objectiu que per a salvar vides es perden les menors ocupacions possibles".
Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE