Friday, January 1, 2021

VALÈNCIA REHABILITARÀ L'EDIFICI DE LA PLAÇA GOERLICH PER A OBRIR UN CENTRE CÍVIC

Elisa Valía: “Els veïns i les veïnes necessiten i mereixen esta nova vida per a l'immoble que revitalitzarà el barri d'Aiora”

L'Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Participació i Acció Veïnal, ha aprovat ja en la Junta de Govern Local el projecte de rehabilitació de l'edifici situat a l'interior de la Plaça Francisco Javier Goerlich Lleó, en el barri d'Aiora, que permetrà el seu recondicionament per a utilitzar-lo com a centre cívic després d'haver sigut una escola infantil i haver quedat en desús en els últims anys.

“El nou edifici comptarà amb espais polivalents per a acollir la nova activitat de l'edifici i permetre múltiples usos flexibilitzant estos espais”, ha explicat la regidora de participació Elisa Valía. L'objectiu d'este projecte és “fomentar l'associacionisme en proporcionar un espai físic per a la trobada i el treball col·lectiu, que sempre enriquix a una societat”, ha afegit Vàlua.

L'edifici va ser alçat en 1949 i compta amb prop de 775 m² de superfície construïda i repartits en dos plantes. Està situat en una plaça formada pel tancament de diversos blocs de cases, que fan de l'entorn una extensió del propi edifici.

“Regenerarem l'edifici, que ha patit un abandó evident, i una vegada que estiga en funcionament, el centre cívic contribuirà a revitalitzar el barri d'Aiora. Els veïns i les veïnes necessiten i mereixen esta nova vida per a l'immoble”, destaca Vàlua. “La rehabilitació de l'edifici suposa una inversió de prop de 500.000 euros i amb l'aprovació del projecte avancem amb els tràmits per a poder licitar-lo quan la regidoria dispose de crèdit, ja que és una prioritat per a nosaltres”.

El termini d'execució de les obres s'estima en uns 4 mesos. La rehabilitació comprén l'eliminació del tancat perimetral, la construcció d'un ascensor per a fer-lo accessible, treballs de fusteria, reforma integral dels banys, construcció d'un fals sostre i d'una nova xarxa de sanejament, així com la instal·lació de climatització i d'aigua calenta. També es pintarà per dins i la seua façana.



Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE