Tuesday, December 1, 2020

VALÈNCIA RECONEIX L'ESFORÇ DE LES I ELS CORREDORS QUE ENGUANY NO PODEN PARTICIPAR A LA MARATÓ

La vicealcaldessa Sandra Gómez fa una crida als valencians i valencianes perquè este diumenge animen des dels seus balcons i finestres

La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, ha participat este dimarts en la presentació del KM0 de la Marató de València junt amb la regidora d’Esports, Pilar Bernabé, la SD Correcaminos, la Fundació Trinidad Alfonso i Pavasal. Gómez ha fet una crida perquè les valencianes i els valencians animen diumenge que ve, 6 de desembre, des dels seus balcons i les seues finestres als i les 218 atletes d'Elit Edition que competeixen enguany per a aconseguir la mínima olímpica (2h11:30 en homes i 2h29:30 en dones).

Sandra Gómez ha recordat durant la presentació del KM0 en la plaça de la Marató de València, que "este és un any difícil a causa de la pandèmia que estem vivint, la qual cosa ha provocat que milers de corredors i corredores no puguen participar d’esta edició", per això "des de l'Ajuntament, SD Correcaminos i Trinidad Alfonso hem volgut rendir un homenatge, amb este KM0 de l'esforç, a eixos corredors i corredores que enguany no poden córrer".

Així el 'KM de l'esforç" està composta pel metall de les medalles que hagueren rebut tots els corredors als quals la pandèmia de la COVID-19 ha impedit disputar esta 40a edició. "Volíem que eixe reconeixement a l'esforç de tantes persones tinguera el seu reconeixement en esta petjada física, localitzada en el punt d'eixida de la Marató de València" ha apuntat Gómez.

La vicealcaldessa ha recordat que la Societat Esportiva Correcaminos va rebre el passat 8 d'octubre la Medalla d'Or de la ciutat de València, per la seua extensa labor realitzada en la promoció de l'esport així com per la projecció nacional i internacional feta a València, perquè sens dubte, la marató de València s'ha constituït en una de les imatges de marca més importants de la nostra ciutat. Sandra Gómez ha afegit que "hui som ací amb l'esperança que la Marató València tornarà, i tornarà per a totes i tots quan les coses estiguen estabilitzades. Esperem que en la seua 41a edició la ciutat sencera "puga tornar a vibrar amb la seua Marató".

Finalment, la vicealcaldessa Sandra Gómez ha fet una crida als valencians i valencianes perquè animen des dels seus balcons, des de les seues finestres. "Si en altres edicions els valencians i valencianes animaven i aplaudien als carrers d la ciutat, este diumenge volem que estiguen als seus balcons, omplint els edificis de pancartes, música, de famílies aplaudint per a animar a tots els corredors que participen i que volen aconseguir la seua meta".Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE