26/09/2022
Monday, September 26, 2022

València destina 7 milions per a contractar 226 persones amb els programes EMPUJU i EXPLUS

Borja Sanjuán: “Les administracions i el sector privat estem aconseguint que València siga la gran ciutat que més ocupació crea”

L'Ajuntament de València contractarà el pròxim 1 de novembre a través dels programes EMPUJU i EXPLUS a un total de 226 persones que treballaran en els diferents serveis municipals. El regidor de Formació i Ocupació, Borja Sanjuán, ha destacat la posada en marxa dels dos programes d'ocupació que permetran que més de dos centenars de veïns i veïnes de València, quasi 100 més que l'any passat, puguen disposar d'una oportunitat laboral que s'estendrà al llarg d'un any. “Des de l'Ajuntament de València, en col·laboració amb la Generalitat, destinarem quasi 7 milions d'euros a contractar 226 persones desocupades a partir de l'1 de novembre. Són quasi 100 persones més que l'any passat i anem a també a contractar persones majors de 30 anys”, ha continuat Sanjuán.
“L'objectiu és que totes les persones que vulga treballar en aquesta ciutat tinguen l'oportunitat de fer-ho i, per això, de manera conjunta les administracions i el sector privat estem aconseguint que València siga en aquests moments la gran ciutat d'Espanya que més ocupació està creant”, ha subratllat el també regidor d'Hisenda.
A través del programa EMPUJU es contractaran 65 persones desocupades menors de 30 anys i de diferents perfils i formacions mentre que mitjançant el programa EXPLUS es realitzaran contractes a 161 persones desocupades d'almenys 30 anys també amb diferents perfils i formacions. D'aquesta manera, el consistori podrà comptar amb 226 persones que treballaran al llarg d'un any en els diferents serveis municipals.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE