Sunday, November 8, 2020

VALÈNCIA APOSTA PER L'ANY JUBILAR DEL SANT GRIAL PER REFORÇAR EL SEU POSICIONAMENT COM A DESTINACIÓ CULTURAL

Emiliano García explica que la ciutat disposarà d’un centre d’interpretació, un espai expositiu i un centre d’acollida al pelegrí

L'Ajuntament de València, mitjançant Visit València, ha formalitzat un acord de col·laboració amb l'Associació Cultural el Camí del Sant Grial per a la promoció de l’Any Jubilar del Sant Calze, que va mamprendre el passat 25 d'octubre. El Sant Calze forma part del relat cultural de València i és un element singular i identitari del patrimoni de la ciutat.

El regidor de turisme de l'Ajuntament de València i president de Visit València, Emiliano García, afirma que “sempre hem cregut en el potencial del Sant Grial com a element diferenciador de la cultura i la tradició valenciana. De fet, ja es troba inclòs com a recurs turístic en el Pla Estratègic València 2020. Per això, volem reforçar les accions de promoció i donar a conéixer el llegat cultural, la història i la vinculació que el Sant Calze manté amb la ciutat”, ha afirmat el regidor.

Així, gràcies a la col·laboració entre administracions i entitats sense ànim de lucre, la ciutat de València disposarà d’un centre d'interpretació, un espai expositiu i un centre d'acolliment al pelegrí. Segons el regidor, “la intenció és que el centre d'Interpretació puga mantindre's, salvaguardant el llegat d’este Any Jubilar per a la ciutat de València”.

Dins les activitats previstes s'ha creat una web en set idiomes que recollirà tota la informació relativa al calze i s’ha acordat crear una senyalització específica per a la identificació dels recursos patrimonials vinculats a la seua tradició o a la seua història. Així, està prevista la senyalització del Palau del Real o la vivenda del carrer d’Avellanes on va romandre durant la Guerra Civil.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE