Thursday, November 11, 2021

València Activa reuneix referents de l'emprenedoria femenina per a inspirar i connectar a dones emprenedores

Pilar Bernabé: “Esdeveniments com aquesta primera Trobada del Dia de la Dona Emprenedora creen sinergies i tixen xarxes professionals”

L'Ajuntament de València, a través de València Activa, organitza una trobada amb motiu del Dia Internacional de la Dona Emprenedora, que se celebra el pròxim 19 de no-vembre, una jornada gratuïta amb la qual busca connectar i visibilitzar a dones que han decidit emprendre perquè inspiren i servisquen de referència a potencials emprenedores.

“Diuen que emprendre sent dona és tota una revolució. I tota revolució naix d'un moment d'inspiració. I precisament per a això, per a inspirar, organitzem aquesta trobada en el Dia de la Dona Emprenedora, perquè dones amb iniciativa emprenedora puguen connectar-se i descobrir la història de grans emprenedores, de dones tan reals com elles mateixes”, ha explicat la res-ponsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé.

Durant aquesta trobada, que es desenvoluparà des de les 9.30 hores a Palau Ala-meda, les assistents podran inspirar-se a través de les experiències d'un nodrit grup d'emprenedores de referència de l'ecosistema valencià. En primer lloc, podran conéixer les vivències de les 7 emprenedores que estan fent ús del coworking de Espai Lidera, que explicaran com estan posant en marxa els seus projectes en una primera fase inicial.

També hi haurà espai per a un estadi més avançat en el procés d'emprenedoria, un bloc en el qual un grup d'emprenedores tech de referència compost per Regina Monsalve, Secretaria Tècnica de la Mesa de l'Enginyeria Valenciana; Ángela Pérez, CEO de Imegen; Sonia Pérez, CEO de Projecte A i Pilar Prados, CEO de Bounsel, abordaran els reptes de futur de les empre-nedores en el sector digital.

Així mateix, els i les assistents podran conéixer alguns dels projectes d'impacte impulsats per dones que han apostat per emprenedoria social, de la mà de Pilar Almenar, directora de Pro-jecte Impreses; Helga Figueroa, CEO de DoggieSnax - De Tapes amb El meu Gos i Isabel Sán-chez, CEO i sòcia fundadora de Global Ètica, una taula que serà moderada per Luz Martínez, Communications Manager de Zubi Labs.

D'igual manera, diferents organismes valencians exposaran els seus programes i serveis de suport i acompanyament a l'emprenedoria femenina. Per part de València Activa intervindrà María Horness, coordinadora d'Ocupació; per part de Cambra València intervindrà Lorena Ce-brián, coordinadora del programa PAEM i també intervindrà una representant de EVAP.

En la franja central de l'esdeveniment les dones amb iniciativa emprenedora rebran un ta-ller impartit per Irene Milián, consultora de Marca Personal i Estratègia de Negocis, que oferirà les claus per a posicionar la marca personal.

I, finalment, conclourà la trobada Cristina Aristoy, CEO i co-founder de Singularu, que ex-plicarà des de la seua experiència personal i professional com ha viscut l'aventura d'emprendre, una intervenció que busca inspirar i animar a iniciar els seus projectes a les participants en l'es-deveniment.

“Des de València Activa treballem per a impulsar l'emprenedoria femenina a través de di-ferents serveis i programes de suport i acompanyament, com els que desenvolupem des d’ Espai Lidera. Esdeveniments com aquesta primera Trobada del Dia de la Dona Emprenedora també són fonamentals per a les dones que han emprés o que estan pensant a emprendre, perquè és crucial que creen sinergies, compartisquen experiències i tixen les seues pròpies xarxes pro-fessionals amb altres dones com elles”, ha indicat Pilar Bernabé.

Les persones que estiguen interessades a assistir a aquesta primera trobada amb motiu del Dia de la Dona Emprenedora, que se celebrarà divendres que ve, 19 de novembre a Palau Albereda, poden inscriure's en www.valenciactiva.es.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE