Saturday, February 20, 2021

VALÈNCIA ACTIVA I L’ASSOCIACIÓ D’EMPRESÀRIES I PROFESSIONALS S’ALIEN PER FOMENTAR LA CULTURA DE L’EMPRENEDORIA FEMENINA

Pilar Bernabé: “Amb este conveni visibilitzem i promovem el lideratge d’emprenedores”


L’Ajuntament, a través de València Activa, ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació d'Empresàries i Professionals de València (EVAP), que té com a objectiu fomentar la cultura de l’emprenedoria femenina. “Amb la signatura d’este conveni volem mostrar a la societat la importància i fortalesa de l’emprenedoria, que genera riquesa i llocs de treball, demostrant el potencial d’este sector a València, i visibilitzant i promovent el lideratge de dones en este àmbit”, ha explicat la regidora responsable de l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé.

Gràcies a este conveni, València Activa i EVAP impulsaran el desenvolupament de projectes emprenedors que estiguen liderats per dones i fomentaran el desenvolupament de xarxes de contacte per a dones emprenedores de la ciutat de València. En este sentit, Pilar Bernabé ha recordat que “Espai Lidera és un nou punt de trobada i de referència per a dones de la ciutat de València, on el lideratge, l’emprenedoria i la formació són els protagonistes. Ara, les emprenedores valencianes podran teixir xarxes en este espai que els permeten créixer i avançar en les seues professions i projectes”.

Per la seua part, Eva Blasco, presidenta d’EVAP, entitat que té com a finalitat visibilitzar i posicionar la dona empresària, directiva i professional en tots els àmbits del món econòmic valencià i teixir xarxes de dones, ha indicat que amb este conveni “EVAP reforça la col·laboració amb una entitat clau en el desenvolupament econòmic de la ciutat de València, com és València Activa. Amb la signatura d’este conveni, Evap reafirma la seua decidida aposta per l’emprenedoria i lideratge femení com a peça fonamental de l’economia, al mateix temps que continua en la seua labor de crear espais de col·laboració que generen oportunitats per a les dones”.
A més, gràcies a la signatura d’este conveni les associades d’EVAP podran conéixer les futures oportunitats i tendències en l’àmbit de l’emprenedoria i s’aproximaran a les noves realitats que oferix el mercat en l’àmbit internacional per a l’emprenedoria a la ciutat.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE