Tuesday, September 21, 2021

València Activa destina 250.000 euros al patrocini d'esdeveniments relacionats amb la innovació, el coneixement i la tecnologia

Pilar Bernabé: “Amb aquesta convocatòria busquem posicionar la nostra ciutat com un referent en l'economia del coneixement”

L'Ajuntament de València, a través de València Activa, ha llançat dues noves convocatòries amb un pressupost de 250.000 euros per a patrocinar la realització d'esdeveniments, fires, exposicions o xarrades eminentment divulgatius de temàtiques relacionades amb la tecnologia, innovació, ciència, investigació, disseny, emprenedoria i consolidació empresarial, que es desenvolupen en el municipi de València i ajuden a posicionar a la ciutat com un referent en l'economia del coneixement.
La responsable de l'Àrea del Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha explicat que “aquesta convocatòria és un exemple més del treball que desenvolupem en el consistori per a posicionar València com un hub de referència internacional en matèria de tecnologia i innovació i reactivar l'economia local”.

Les entitats beneficiàries rebran entre 2.000 i 8.000 euros de patrocini -en funció de la puntuació obtinguda- per esdeveniment celebrat en el terme municipal de València relacionats amb les matèries objecte de la convocatòria. D'altra banda, l’ import del patrocini concedit no podrà ser superior al 40% de l'import total del pressupost total de l'esdeveniment, impostos inclosos.

Així doncs, una primera convocatòria, la dirigida a persones físiques o jurídiques, com les comunitats de béns, societats civils o altres entitats econòmiques sense personalitat jurídica, comptarà amb un import de 150.000 euros; mentre que la segona convocatòria comptarà amb un import de 100.000 euros i es dirigeix a entitats sense ànim lucre associacions, fundacions, sindicats, col•legis professionals i, en general, entitats sense ànim de lucre.

“L'any passat el consistori va llançar una convocatòria de patrocini d'esdeveniments a la qual va destinar 50.000 euros per a promocionar 15 esdeveniments. Enguany esperem promoure molts més esdeveniments en multiplicar per 5 la quantitat per a patrocinar i promoure activitat divulgativa, exposicions, xarrades i esdeveniments a la ciutat de València”, ha afirmat la regidora Bernabé.
Els projectes per a patrocinar hauran de desenvolupar directament les activitats patrocinades en el municipi de València i hauran de realitzar-se abans de finalitzar l'any en curs i després de l'adjudicació del contracte menor privat de patrocini amb la persona o entitat adjudicatària.

El termini de sol•licitud d'aquesta convocatòria estarà obert fins al 27 de setembre i les sol•licituds, que es podran trobar en la pàgina web de València Activa, es presentaran a través de l'email convocatories@valenciactiva.es o en la seu de la Fundació València Activa.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE