FORMACIÓ
lunes, 25 de junio de 2018

València Activa amplia el pagament de les taxes d’anglés a les certificacions de C1 i C2

Sandra Gómez: «És una prioritat acabar amb les desigualtats econòmiques a l'hora d'accedir als idiomes»

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha anunciat que la Junta de Govern Local ha aprovat les ajudes València Activa Jove: Formació Anglés, amb l'objectiu de «fomentar les certificacions» en este idioma. Així mateix, ha destacat que en esta nova edició, que compta amb una inversió de 60.000 euros, s'incorporen les certificacions de C1 i C2.

«La nostra prioritat és acabar amb les desigualtats econòmiques a l'hora d'accedir als idiomes, per açò, l'Ajuntament oferix cursos gratuïts i abonarà les despeses dels exàmens», ha remarcat. Així, Gómez ha detallat que estes ajudes estan dirigides a persones joves aturades per al finançament de les taxes corresponents a les proves d'obtenció dels certificats que acrediten la competència en llengua anglesa nivell B2, C1 i C2.

«Esta iniciativa és una mostra del compromís de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible per la formació i l'ocupació dels i les jóvens», ha subratllat la regidora, que ha ressaltat que, «per segon any consecutiu i dins del programa d'ocupació jove ‘Anem!’, s'oferixen 300 places gratuïtes per a cursos intensius d'anglés».

QUI POT OPTAR

Podran optar a estes ajudes jóvens d'entre 16 i 30 anys que estiguen empadronats en el municipi de València i que hagen superat les proves de certificacions d'anglés nivells B2, C1 i C2 entre l'1 d'octubre de 2017 i la data de presentació de la sol·licitud. Se subvencionarà el 100 % de les taxes justificades amb un màxim de fins a 200 euros per taxa.

A més, també es contemplen els IELTS de la Cambridge University ESOL Examinations IDP IELTS Austràlia des de 5,5 punts; els ISEs II, III i IV del Trinity College; els TOEFL i TOEIC iBT del Educational Testing Service; els Pearson Test of English dels nivells 3 al 5; i els certificats europeus d'idiomes Tele English B2 i Tele English C1.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE