Tuesday, September 7, 2021

València aconsegueix el rècord d'inversió autoritzada a 31 d'agost

Borja Sanjuán destaca l'esforç del govern municipal en la mobilització de recursos per a intentar ajudar a la recuperació de la pandèmia

L'Ajuntament de València ha autoritzat 31 d'agost un total de 112,31 milions d'euros en inversions, la xifra més alta en la història del consistori a hores d'ara de l'any. El volum d'inversions autoritzades fins hui supera en quasi 16 milions d'euros la xifra registrada en 2020, un exercici afectat per la pandèmia de la Covid-19, i en més de 7 milions la de 2018, quan es va aconseguir l'anterior rècord d'inversions autoritzades en un mes d'agost.
Els 112,31 milions d'euros autoritzats fins hui suposen una fita històrica en els comptes de l'Ajuntament de València, ja que només el mes d'agost s'han autoritzat el doble d'inversions que les registrades, per exemple, per a tot l'exercici de 2013. Igualment, s'ha superat ja en 32 milions la quantia total d'inversions de tot el 2015, quan els pressupostos van consignar una xifra anual de 80,63 milions d'euros.
El regidor d'Hisenda de València, Borja Sanjuán, ha destacat el volum rècord d'inversions ja autoritzades el mes d'agost. “Hui hem donat a conéixer el volum d'inversions executades a 31 d'agost de 2021 i ja aconsegueix els 112 milions d'euros en volum autoritzat, la qual cosa vol dir que aquest és l'any on més inversions s'estan executant en la història de l'Ajuntament de València”, ha manifestat.
Sanjuán ha defensat que aquest volum d'inversió suposa “triplicar el que s'invertia en l'època del govern del Partit Popular en una altra crisi econòmica i parla a les clares de dues maneres molt diferents d'enfrontar-nos a les situacions difícils: la d'aquest govern, que és traure els recursos per a intentar ajudar a una recuperació que està sent ja cada vegada més vigorosa, i la del PP, que era la via de les retallades. Afortunadament, han canviat molt els paradigmes en aquest ajuntament i tancarem l'any amb un volum rècord d'inversió”, ha conclòs.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE