Sunday, October 10, 2021

Urbanisme posa en marxa una nova campanya d’asfaltat per a reparar vies en diversos barris de València

Els carrers a reparar discorren pels barris de El Pilar, La Petxina, Safranar o Exposició

La Regidoria de Desenvolupament i Renovació Urbana invertirà un total de 213.000 euros (amb IVA) en la millora de materials i asfaltat de diferents vies de la ciutat. Estes obres, que es duran a terme entre octubre i novembre, afectaran un total de 7.600 metres quadrats repartits entre els barris d'El Pilar, La Petxina, Safranar i l’Exposició.

Esta intervenció, realitzada per l’esmentada Regidoria, dirigida per la vicealcaldessa Sandra Gómez, es desenvoluparà el marc d’una campanya d'asfaltat per a la renovació del paviment en diversos trams de deu carrers de la ciutat de València que necessiten reparació pel trànsit que suporten. La iniciativa també persegueix la seguretat dels usuaris de vehicles de motor i una major fluïdesa del trànsit.
Les tasques a realitzar impliquen canvis de materials, reposicions i fressat de l’asfalt amb l’objectiu de renovar estes calçades i trams que requereixen treballs periòdics de manteniment per a millorar i garantir la seguretat vial.
Alguns d'estos carrers es troben en el Pla del Real, en el barri de Mestalla i el d'Exposició.
El carrer Jesús,al barri de la Raiosa; el carrer Safor, en Campanar i el carrer Arxiduc Carlos, en els barris de Safranar i Vara de Quart també seran renovats, destacant d’esta última el passos per a vianants de Tres Creus. Es renovaran un total de 1108 m².
A més a Benimàmet ,es repararan dos carrers: El carrer Silla i el carrer Soriano Benlloch, ese últim amb un pressupost de 40.000€
Les accions ja han començat en el carrer Teruel, en una superfície de 1600m² per a fresar i reposar calcari amb un pressupost de 30.000€.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE