Sunday, May 5, 2019

Una extraescolar gratuïta per a fomentar la igualtat d'oportunitats i la conciliació laboral

Sandra Gómez presenta una mesura per a beneficiar a 40.000 xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys de la ciutat de València

La candidata socialista a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha anunciat aquest matí que una de les mesures que aprovarà com a alcaldessa de València el pròxim mandat serà la posada en marxa d’una “extraescolar gratuïta per a fomentar la igualtat d'oportunitats entre els i les menors i la conciliació laboral de les famílies”.

Així ho ha explicat durant la celebració de la Xiquifesta que els socialistes han organitzat per a celebrar el Dia de la Mare i presentar les propostes del PSPV-PSOE dirigides a la infància, al Parc Central. En concret, ha precisat que aquesta iniciativa ”beneficiarà tots els xiquets i xiquetes de la ciutat, d'edats compreses entre els 6 i els 12 anys”.

Sandra Gómez ha indicat que 40.000 xiquets i xiquetes accedirien a aquesta extraescolar, una mesura que se suma a la creació d'una xarxa d’escoletes publiques, amb 16 nous centres que obriran les seues portes en Sant Marcelí, Cabanyal, Malva-rosa, Benimaclet, Ciutat Fallera, Torrefiel, Mestalla, Albors, Sant Antoni, Campanar, Benicalap, Tres Forques, El Calvari, Arrancapins, Na Rovella i Natzaret.

“Des de les administracions hem de fomentar la coresponsabilitat i l'educació amb la prioritat que les cures siguen públiques, especialment, els dels més xicotets”, ha assenyalat. En aquesta línia, ha reiterat la seua voluntat de “garantir la universalitat de l'escolarització de 0 a 3 anys a la nostra ciutat a través de la creació d’estes 16 noves escoletes infantils que beneficiaran a 1.300 famílies”.

Sandra Gómez ha posat en valor que aquestes mesures són “una aposta per les famílies” amb especial atenció, ha assegurat, “en les dones per a evitar que abandonen el mercat laboral i puguen continuar desenvolupant la seua professió”.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE