TURISME
miércoles, 15 de marzo de 2017

Turisme València participa en la MITT de Moscou per a captar el turisme rus

Les pernoctacions dels turistes russos creixen un 12,8% al 2016

Turisme València participa durant estos dies en la MITT de Moscou, principal fira de la indústria turística a Rússia. Amb l'objectiu de continuar incrementant l'arribada de turistes russos a la ciutat i consolidar el creixement de les pernoctacions registrat durant 2016, València promociona la seua oferta com a destinació turística en la capital russa.

Durant els 3 dies de fira, València posa en valor els recursos turístics a disposició dels visitants entre professionals de sector turístic i prescriptores de destinació (mitjans de comunicació internacionals, turoperadors, agències de viatges…), a través de presentacions i trobades ‘one to one', així com entre públic general.

El potencial de l'oferta turística de la ciutat de València suposa un valor afegit per al turista rus. Així, a més de les alternatives de sol i platja que oferix la ciutat, Turisme València promociona en la MITT de Moscou la gastronomia i l'estil de vida mediterrani, els recursos de ‘shopping', l'oferta cultural i d'oci de València, així com l'arquitectura tradicional i d'avantguarda.

Així mateix, es posen en valor els tours llançats en l'últim any: la Ruta del Grial, la Ruta de la Seda i la Ruta Fallera. Amb motiu de la declaració com a Patrimoni Immaterial per part de la UNESCO, s'ha reforçat la promoció de les Falles en el mercat rus com a element identificatiu i singular de València com a destinació turística.

PERSPECTIVES POSITIVES DEL MERCAT RUS

El turisme rus ha crescut en l'últim any un 4,5% i ha arribat als 23.200 viatgers en la ciutat. Pel que fa a pernoctacions, el mercat rus ha experimentat un creixement de doble dígit al 2016, fins al 12,8% i ha arribat a les 69.369 pernoctacions.

De cara al 2017, el mercat rus presenta una perspectiva molt optimista per a la ciutat de València, entre altres raons, pel progressiu enfortiment de la moneda russa, el ruble. La connexió diària entre l'aeroport de València i Moscou, operada per Aeroflot, que des d'enguany es manté també en temporada tardor-hivern, permet a la ciutat incrementar l'arribada de turistes russos més enllà de la temporada alta, de manera que contribuïx a la desestacionalització del turisme. Així, al gener del 2017 s'han registrat un total de 2.632 viatgers russos (un augment del 115%), i les pernoctacions han ascendit fins a les 6.033 (increment de 93,5).

Tenint en compte les previsions, Turisme València intensifica l'activitat promocional de la ciutat de València a Rússia com a país emissor de viatgers durant tot l'any, a través de presentacions en destinació, FAM trips amb professionals de la indústria, viatges de premsa, reportatges i campanya de màrqueting. Així mateix, s'aposta pels canals digitals i les xarxes socials per a reforçar la promoció de València en el seu idioma, per a generar una major proximitat amb el públic rus.

Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE