Monday, June 1, 2020

S'OBRI EL TERMINI DE SOL·LICITUD DE LES AJUDES MUNICIPALS VALÈNCIA ACTIVA FORMACIÓ EN IDIOMES

Pilar Bernabé: “Com a novetat, hem incorporat el valencià a aquesta convocatòria”

L'Ajuntament de València, a través de València Activa, obri demà, 1 de juny, el termini de sol·licitud de les Ajudes Municipals València Activa Formació en Idiomes 2020. Les ajudes, que es podran sol·licitar fins al 31 de juliol, van dirigides costejar les taxes corresponents als exàmens de certificació oficials dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2 d'anglés, francés, alemany, italià, portugués i xinés. A més, enguany com a novetat, s'incorpora el valencià i les certificacions de ‘Llenguatge administratiu’, ‘Correcció de textos’, i ‘Llenguatge als mitjans de comunicació’.

“Després d'escoltar als usuaris i usuàries de València Activa, hem incorporat el valencià a aquesta convocatòria”, ha destacat la responsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, qui ha recordat que “a més, enguany també s'ha eliminat el límit d'edat per a sol·licitar les ajudes, ajustant-nos a persones en edat laboral”.

En eixe sentit, la regidora ha assenyalat que “des de l'Ajuntament de València i València Activa apostem per la creació d'ocupació de qualitat així com per la formació contínua i gratuïta, per això vam posar en marxa aquestes ajudes que, des de 2017, ja han arribat a més de 400 persones”.

“La formació en idiomes és una competència que cada vegada és més demandada en el mercat laboral i, per això, volem que tot el món tinga la seua oportunitat, independentment dels recursos que tinga”, ha afegit Bernabé, al mateix temps que ha recordat que “amb aquesta ajuda se subvencionarà el 100% de les taxes justificades, fins a un màxim de 200 euros per taxa”.

Podran sol·licitar aquesta subvenció aquelles persones que tinguen 16 anys d'edat o més en el moment de presentació de la sol·licitud, estiguen empadronades en el municipi de València en la data de l'aprovació d'aquesta convocatòria per la Junta de Govern Local, estiguen inscrites en un centre d'ocupació ESPAI LABORA i en possessió del Document d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació (D.A.R.D.E.), vigent en el moment de presentar la sol·licitud de concessió de l'ajuda i que hagen aprovat les proves de certificació oficials en el període comprés entre l'1 de setembre de 2019 i el 31 de juliol de 2020, ambdós inclusivament. Es podrà sol·licitar subvenció per al pagament de més d'un idioma i més d'una taxa dels nivells indicats.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE