15/09/2022
Thursday, September 15, 2022

Siemens Mobility arriba a la ciutat de la mà de Invest in València amb un centre d'enginyeria de transport que generarà 150 ocupacions

Borja Sanjuán: " Aquesta notícia demostra de nou que aquest és el moment valencià, Va-lència és una ciutat d'oportunitats i d'atracció de talent”

L'Oficina d'Inversions Invest in València, el nou servei municipal impulsat per l'Ajuntament de València i Cambra València per a afavorir la implantació de noves empreses a la ciutat, ha acompanyat a Siemens Mobility en el seu procés d'implantació a la ciutat amb la creació d'un Centre Tecnològic de Mobilitat Sostenible centrat en el desenvolupament d'alta tecnologia per a la senyalització ferroviària que generarà 150 ocupacions, una xifra que podria duplicar-se en els pròxims anys.
La companyia ha traslladat a les principals institucions valencianes els detalls de la seua implantació a València en una reunió a la qual han assistit el conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Arcadi España; el tinent d'alcalde de l'Àrea de Desenvolupament Innovador, Borja Sanjuan; el president de Cámara Valencia, José Vicente Morata.
D'aquesta manera, els representants de Siemens Mobility han avançat que la companyia preveu generar inicialment al voltant de 150 llocs de treball, (consultar vacants ací), una xifra que podria duplicar-se en els pròxims anys i tindran com a principals àrees d'actuació l'Enginyeria i Desenvolupament de Programari. En concret, se centraran en l'objectiu de desenvolupar noves tecnologies de mobilitat sostenible, posant el focus en la innovació i la digitalització.
Després de la trobada, el conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Arcadi España, ha destacat “la importància que Siemens Mobility aposte per València, atraient inversió, potenciant el talent i fomentant el desenvolupament econòmic i la generació empre”.
“L'arribada d'aquesta multinacional és una gran notícia per a la reactivació econòmica de la ciutat. En aqueixa línia hem de continuar treballant conjuntament el sector públic i privat per a aconseguir una ciutat referent i més competitiva”, ha apuntat el conseller.
Per part seua, el regidor d'Hisenda, Borja Sanjuan, ha explicat que “l'oficina d'inversions és una eina estratègica per a aconseguir una major promoció econòmica de la nostra ciutat, en oferir un assessorament especialitzat i de qualitat a la inversió nacional i estrangera, i per això empreses de la talla de Siemens Mobility trien la nostra ciutat per a continuar creixent”.
“Gràcies a la gestió que està realitzant l'equip de Invest in València la nostra ciutat està atraient projectes generadors d'oportunitats i ocupació de qualitat, com és el de Siemens Mobility España. Aquesta notícia demostra de nou que aquest és el moment valencià, València és una ciutat d'oportunitats i d'atracció de talent”, ha assegurat el regidor Borja Sanjuan.
El president de Cámara Valencia, José Vicente Morata, ha assegurat que “l'elecció de Siemens Mobility per València posa de manifest el potencial del nostre teixit innovador i l'aposta per la innovació i la tecnologia com a estratègia per a atraure inversió. València compta amb espais capdavanters per a la investigació que bus-ca sinergies amb el món de l'empresa i cada vegada més som pol d'atracció per a aquest sector empresarial”.


Per què València?
Tal com explica la companyia, a més de l'atracció de talent, Siemens Mobility s'estableix a València per a estar més prop dels seus clients i poder satisfer de manera ràpida les noves demandes de mobilitat.
A més, la signatura tecnològica estreta llaços amb la Universitat Politècnica de València i amb la Universitat de València per a col·laborar en projectes que donen l'oportunitat a acabats de graduar en diferents carreres a ampliar els seus coneixements en el sector ferroviari a través d'experiències reals en les àrees d'Enginyeria i R+D+i, de la mà dels millors professionals.
Per a Siemens Mobility València és una ciutat molt atractiva amb una gran oferta cultural, amb prestigioses universitats i amb una bona qualitat de vida que la fan idònia per a invertir en ella.
“Estem molt orgullosos d'obrir el nostre Centre Tecnològic de Mobilitat Sostenible a València i contribuir al desenvolupament econòmic d'aquesta Comunitat, que des de fa més de 150 anys ha estat a l'avantguarda del desenvolupament ferroviari a Espanya. Continuarem col·laborant tan estretament com fins ara amb els nostres clients locals aportant tot el nostre know-how per a fer del ferrocarril l'eix vertebrador de la mobilitat”, afirma Agustín Escobar, CEO de Siemens Mobility España i de la regió sud-oest d'Europa.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE