Wednesday, April 17, 2019

Sandra Gómez representa “la València que avança” enfront dels qui proposen “retrocedir o quedar-nos com estem”

La portaveu socialista registra aquest matí una llista d'energia renovada i preparada per a liderar el Govern municipal

La candidata a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha registrat aquest matí a primera hora la llista del PSPV-PSOE de la capital del Túria que, ha assegurat, “enfront dels qui proposen retrocedir al passat o quedar-nos com estem, els i les socialistes representem la València que vol avançar sense deixar a ningú arrere”.
En aquests termes s'ha pronunciat aquest matí davant els mitjans de comunicació, després de formalitzar la presentació de la llista davant la junta electoral, acompanyada per membres de la seua candidatura i la secretària general del PSPV-PSOE de la província de València, Mercedes Caballero.
“Hi ha qui proposa que València retrocedisca i torne a obrir falsos conflictes del passat o enfront dels qui plantegen quedar-nos com estem, el PSPV-PSOE proposa avançar”, ha argumentat. Així, ha exposat que la candidatura socialista “il·lusiona i té molta energia per a liderar la nova València”. “Podem recollir la confiança majoritària dels valencians i valencianes perquè tenim la millor candidatura”, ha reivindicat.
Sandra Gómez ha posat en valor que les dones i homes que formen la candidatura que l'acompanyarà a l'Alcaldia de València són “professionals reconeguts en els seus sectors i referents en aquells àmbits en els quals l'Ajuntament ha de gestionar com són la cultura, les festes, l'ocupació, la innovació, l'economia, l'urbanisme, habitatge o el turisme”. Problemes sobre els quals la candidata socialista ha assegurat que els i les ciutadanes “ens estan reclamant respostes concretes”.

Referent a això, ha plantejat que els socialistes representen “la política del que realment importa”. “La que parla dels problemes de la gent, de les famílies treballadores que no poden portar als seus fills a una escoleta municipal o que tenen persones dependents al seu càrrec però manquen d'un centre al qual acudir; de les persones desocupades que necessiten un ajuntament que augmente els recursos per a poder donar-los una oportunitat laboral i als qui els han pujat el lloguer o no poden fer front a una hipoteca i tenen dret a accedir un habitatge digne”, ha relatat

“Per totes aquestes persones ens presentem i volem guanyar”, ha afirmat Sandra Gómez qui ha asseverat que presenta un projecte polític que “fuig de les polèmiques estèrils i dels conflictes que només busquen dividir la societat”. “Ni volem retrocedir ni quedar-nos com estem”, ha reiterat i ha assegurat que amb els socialistes “Valéncia avançarà sense deixar a ningú arrere amb un projecte que il·lusiona i amb una energia renovada per a liderar el Govern municipal”.

Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE