Thursday, May 12, 2022

Sandra Gómez reivindica una aliança de les grans ciutats espanyoles liderada pel Partit Socialista

Sandra Gómez: “Espanya necessita una gran aliança progressista de les seues grans ciutats en contraposició al model tòxic que representa el PP”

La vicealcaldessa de València i secretària general dels socialistes a la ciutat de València, Sandra Gómez, s'ha reunit aquest matí amb la secretària general dels socialistes a Madrid i delegada del Govern a Madrid, Mercedes González, per a teixir una gran aliança de les grans ciutats espanyoles liderada pel Partit Socialista.
“Espanya necessita una gran aliança de les seues grans ciutats que estiga liderada pel PSOE i que siga una contraposició al model que hui representa el Partit Popular ací a Madrid, on l'alcalde de Madrid ha demostrat que governa per a beneficiar als seus familiars. El PP té un model tòxic que s'enverina en els seus propis problemes, que s'està ofegant en la seua pròpia corrupció de la gestió de la pandèmia i que, a més, és un model excloent de la diversitat”, ha manifestat després de la trobada amb González.
La vicealcaldessa de València, a més, ha incidit en la diferència entre Madrid, “que no ha donat ni un pas avant en la lluita contra el canvi climàtic amb la importància i protagonisme que tenim les ciutats en aquesta matèria”, i València, que a través de l'estratègia València, Ciutat de Places està escometent una renaturalització dels seus espais públics i reduint l'ús del vehicle privat.
“Hi ha un model que es contraposa que representa el Partit Socialista, un model que s'exemplifica a la ciutat de València. Per això, necessitem teixir una gran aliança de ciutats progressistes liderades pel Partit Socialista que represente els valors de l'honradesa”, ha finalitzat.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE