Pacte contra la Violència de Gènere
Thursday, April 25, 2019

Sandra Gómez convocarà el Consell de la Dóna per a consensuar la destinació dels fons del Pacte

La candidata socialista subratlla que l'àrea d'Igualtat dependrà d'Alcaldia per a la transformació arribe a totes les àrees de govern i a tots els barris

La candidata socialista a l'alcaldia de València, Sandra Gómez, ha anunciat que establirà el mecanisme perquè siga “un requisit obligatori convocar el Consell de la Dóna per a consensuar la destinació dels fons del Pacte contra la Violència de Gènere”.

Sandra Gómez ha assegurat que després del #26M “València tindrà una alcaldessa feminista de la qual dependrà l'àrea d'Igualtat perquè la transformació arribe a totes les àrees de govern i tots els barris de la ciutat". D'aquesta manera, ha continuat, “evitarem que es tornen a cometre errors”.

En aquests termes s'ha manifestat hui amb motiu de la concentració d'associacions feministes en la plaça de l'Ajuntament sota el lema Ni un euro de les víctimes de la violència de gènere per als maltractadors, en referència a la primera destinació que havia donat la Regidoria d'Igualtat als fons. “Una decisió que ahir es va veure obligada a rectificar gràcies al treball de les associacions”, ha recordat.

Un error que decep a les dones
Sandra Gómez ha lamentat aquest “error” perquè “decep a les dones que confien en els partits progressistes per a combatre la violència de gènere” i ha reiterat la crida a aquestes formacions per a “acceptar les reivindicacions del moviment feminista sense matisos”.

“Hem de ser capaços de sumar veus i escoltar a les persones professionals que treballen amb les víctimes per a donar una resposta a les seues necessitats”, ha assenyalat i ha assegurat que aquesta és “l'única forma que aquests errors no es tornen a cometre”.

Sandra Gómez ha posat l'accent que quan siga alcaldessa establirà mecanismes per a assegurar la presa de decisions participada amb els col·lectius feministes i convocarà el Consell de la Dóna perquè siga en aquest organisme on es decidisca la destinació dels fons del pacte.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE