Thursday, April 18, 2019

Sandra Gómez augmentarà la subvenció de les confraries de la Setmana Santa Marinera

La candidata socialista visita les confraries del Grau amb Ximo Puig

La candidata socialista a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez, han anunciat aquest matí que quan siga alcaldessa “augmentarà la subvenció” que reben les confraries que integren la Setmana Santa Marinera perquè “hi ha marge de millora”.
Així ho ha indicat juntament amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, durant la visita que han realitzat a les Confraries de la Setmana Santa Marinera en el barri del Grau. "Quan siga alcaldessa, augmentaré la subvenció que reben perquè hi ha marge de millora i l'Ajuntament té capacitat de donar suport amb més recursos a la Setmana Santa Marinera", ha argumentat.
A més, ha manifestat la seua voluntat d'ampliar el museu dedicat a aquesta festa. “Hem de posar en valor un dels museus més emblemàtics de la ciutat”, ha reivindicat i ha proposat “ampliar-ho per a donar acolliment a la projecció i expressió que recull el museu de les nostres festes".
Sandra Gómez ha plantejat també una línia d'ajudes per a la restauració de les imatges davant els "greus problemes" de les confraries per a poder mantindre-les. Així, ha lamentat que algunes confraries “no traguen les imàgens perquè estan en condicions en les quals no poden processionar”.
Centrar-se en treballar
En un altre ordre, preguntada per les declaracions de María Oliver en el míting de Podem, ha instat a la candidata morada a “centrar-se en treballar més per a comunicar a tots els valencians per què han de votar-la” i evitar "llocs comuns de qualsevol campanya". “Els ciutadans ens han de donar la seua confiança pel nostre treball”, ha puntualitzat.
A més, sobre el pavelló Arena, li ha recordat a Oliver que “va votar a favor de l'estadi”. "No ho dic jo, està en les actes del ple, on va votar a favor de poder possibilitar que el pavelló Arena, que és una gran oportunitat per a València, siga una realitat", ha assegurat i ha considerat que l'actual instal·lació "indiscutiblement s'ha quedat xicoteta".Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE