Saturday, April 20, 2019

Sandra Gómez aposta per la descentralització perquè els pobles de València tinguen mes capacitat de gestió

La candidata socialista situa Benimàmet com a referent d'aquest model i ressalta l'impuls donat per l'Ajuntament perquè es constituïsca com a entitat local menor

La candidata socialista a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha assegurat que des de l'Alcaldia impulsarà un model de descentralització administrativa perquè els pobles de València tinguen una major autonomia i capacitat de gestió amb l'objectiu que siguen un motor de millora de les condicions de vida dels veïns i veïnes que viuen en ells.

Sandra Gómez ha plantejat que “garantirà en el pressupost contemple que les inversions que reben els pobles de València siguen equitatives al conjunt de la ciutat” perquè ha remarcat que “el codi postal no pot ser un element de discriminació”. “Els socialistes garantirem que la inversió per càpita siga equitativa perquè esta és una de les eines perquè la igualtat d'oportunitats siga efectiva”, ha reivindicat.


Al capdavant de les reivindicacions veïnals
La candidata socialista ha situat Benimámet com la referència d'aquest “model de descentralització dirigit a millorar la qualitat de vida de les persones” que viuen aquestes zones i ha recordat que els socialistes “sempre hem donat suport perquè aconseguira convertir-se en una entitat local menor”. En aquest sentit, ha posat en valor el treball desenvolupat per l’alcalde pedani del PSPV-PSOE, José Melgares, de qui, ha ressaltat, “sempre ha estat al capdavant de les reivindicacions veïnals per a aconseguir-lo”.

A més, ha recordat que el mes de novembre passat ha recordat que va mantindre juntament amb el director general d'Administració Local de la Generalitat Valenciana, Toni Such, un encontre on van traslladar a diversos col·lectius la voluntat conjunta de totes dues administracions de sol·licitar la derogació de la Llei de Racionalització que va establir el Partit Popular.

La candidata socialista ha posat l'accent que l'Ajuntament “ha fet un pas molt important” perquè Benimàmet reba per fi aquesta declaració que per a la candidata socialista “reconeix la idiosincràsia” i “forma de vida particular” d'aquest poble de València que “ha abanderat la lluita per l'autonomia local”.

“Per això sempre hem cregut que Benimàmet és el que millor representa el model de descentralització que volem impulsar els socialistes”, ha assenyalat i ha subratllat que és l'administració local la que ha de ser més pròxima als seus veïns i veïnes”. D'aquesta manera, ha plantejat que des de l'Alcaldia propiciarà que els pobles de València “tinguen major capacitat de gestió i, per tant, de decisió a l'hora de gestionar els seus recursos”.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE