miércoles, 20 de febrero de 2019

Sandra Gómez anima a la militància a participar en el procés d'elaboració de la llista

Els i les militants podran votar a tots els companys i companyes proposades en la llista de l'executiva, així com als qui es proposen en la pròpia agrupació

La candidata socialista a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha animat hui als i les militants del PSP-PSOE de la ciutat a participar en el procés d'elaboració de la llista electoral que es troba “obert” i començarà a votar-se entre el 25 i el 28 de febrer en les agrupacions.
“Tal com estableix el reglament emanat del 39 Congrés Federal, tots els militants de qualsevol agrupació podran votar a tots els companys i companyes proposades en la llista de l'executiva, així com a uns altres que es proposen en la pròpia agrupació”, ha recordat i ha rebutjat “especulacions” sobre els noms que encapçalaran la llista perquè el procés “no està tancat”. “Hem d'escoltar a la militància per a elaborar la llista definitiva”, ha indicat.
Gómez. que ha realitzat aquestes declaracions a preguntes dels periodistes, després de l'acte celebrat en el Mercat Central, ha destacat la “formidable labor” dels regidors i regidores del Grup Municipal Socialista i ha recordat que tots ells formen part de la proposta de 41 noms que va aprovar el dilluns la direcció local. “Una llista que a més comptarà amb les incorporacions que facen els companys i companyes de qualsevol agrupació”, ha precisat.
En aquest sentit, ha posat l'accent en que ara s'inicia un procés en el qual “tots els companys i companyes podran votar a qualsevol company o companya siga de l'agrupació que siga i l'haja proposat o no l'executiva”. Així, ha animat a tota la militància a “participar en un procés en el qual, per primera vegada, la militància tindrà veu i vot”.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE