URBANISME-MOBILITAT
jueves, 20 de abril de 2017

Millorem l’accessibilitat de l'Avinguda del Cid

Aprovat el Projecte Bàsic i d'Execució de les obres de desmuntatge de passarel·les de vianants

Vicent Sarrià ha informat que les cinc passarel·les de l’Avinguda del Cid, ubicades en els carrers dels Germans Rivas, Burgos, Josep Maestre-Racó d'Ademús, Casa de Misericòrdia-Sant Miquel de Soternes i Marconi, seran substituïdes per passos de vianants a nivell.

L'actuació té un termini d'execució previst de sis mesos i un cost de 574.150 euros, que seran finançats en un 67,4% pel Servici Municipal de Manteniment d'Infraestructures, i en el 32,53 % restant pel Servici de Mobilitat Sostenible. El projecte s'emmarca en l'objectiu del Govern de la Nau de convertir València en una ciutat “més amable amb els seus ciutadans i ciutadanes”.

Tal com ha manifestat el regidor Sarrià, les passarel·les suposaven una “barrera física” que “dificultava la mobilitat de les persones amb mobilitat reduïda” i “impedia la connexió entre els barris de l'Olivereta”. Les obres inclouen les actuacions d'urbanització per a garantir la seguretat dels vianants amb nous passos que formaran part de la reordenació semafòrica que durà a terme la Delegació de Mobilitat, que dirigix Giuseppe Grezzi.

D'altra banda, la Junta de Govern Local també aprovarà demà l'adjudicació de les obres de renovació i millora mediambientals i d'accessibilitat de l'avinguda del Mediterrani i els carrers de les Columbretes, Millars, Escalante, Progrés, Josep Benlliure, els Àngels i Pare Lluís Navarro. Sarrià ha recordat este projecte es finança a càrrec del Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva en Municipis de la Comunitat Valenciana.

El cost d'estes obres serà de 823.792 euros i inclou una reducció del termini d'execució de l'obra de sis setmanes, a fi que en el termini de deu dies hàbils des del següent a la notificació del requeriment. El regidor d'Urbanisme ha destacat que amb estes obres “s'està completant la reurbanització del barri”.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE