Tuesday, July 28, 2020

L’AJUNTAMENT INSTAL·LA TRES FONT D’AIGUA FILTRADA I REFRIGERADA PER PROMOCIONAR L’AIGUA DE L’AIXETA

Els nous sortidors es troben a la plaça de l’Ajuntament, el passeig Marítim i la Ciutat de les Arts i les Ciències

L’Ajuntament ha instal·lat tres fonts d’aigua potable filtrada i refrigerada a la plaça de l’Ajuntament, el passeig Marítim i la Ciutat de les Arts i les Ciències “per fer front a esta temporada d’estiu i turística com un servici més a la ciutadania i als qui que ens visiten”. Així ho ha explicat este matí la regidora del Cicle Integral de l’Aigua, Elisa Valía, qui ha assegurat que estos sortidors “complixen amb totes les recomanacions per evitar contagis per coronavirus perquè no hi ha contacte directe amb el canó de l’aigua”. La iniciativa s’emmarca en el conveni entre l’Ajuntament i la Fundació Aigües de València “per promocionar l’aigua de l’aixeta i conscienciar les persones de l’impacte mediambiental que té el consum d’aigua embotellada”.

“A partir de hui estan a la disposició de la ciutadania tres fonts d’aigua filtrada i refrigerada per fer front a esta temporada d’estiu i turística com un servici més a la ciutadania i a les persones que ens visiten”, ha explicat la regidora del Cicle Integral de l’Aigua, Elisa Valía, durant la presentació este matí de les noves instal·lacions. “Estan dissenyades per omplir botelles i, a més, complixen amb totes les recomanacions per evitar contagis per coronavirus perquè no hi ha contacte directe amb el canó de l’aigua”.

Els sortidors es troben al costat de la font de la plaça de l’Ajuntament; al passeig Marítim, prop de l’escultura dels Dofins, a la platja de la Malva-rosa, i a la Ciutat de les Arts i les Ciències, a l’altura del pont de l’Assut de l’Or. Segons ha manifestat l’edil, “continuarem instal·lant en els pròxims mesos algunes més en punts de molta afluència”. Valía ha manifestat que “és una aposta important pel consum de l’aigua de l’aixeta que estem fent des de l’Ajuntament i és una acció més encaminada a millorar també l’impacte mediambiental que té el consum d’aigua”.

La responsable del Cicle Integral de l’Aigua ha detallat que “la instal·lació d’estes fonts és una iniciativa que està en el marc del conveni que va signar l’Ajuntament de València amb la Fundació Aigües de València per a la promoció de l’aigua de l’aixeta a la ciutat i forma part d’altres activitats que també estem duent a terme, com ara tastos, iniciatives als col·legis i un conjunt d’accions que, finalment, el que busquen és promocionar l’aigua de l’aixeta i, sobretot, conscienciar les persones de l’impacte mediambiental que té el consum d’aigua embotellada”.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE