Tuesday, July 28, 2020

LA POLICIA LOCAL DENUNCIA PROP DE 1.300 PERSONES PER NO PORTAR MASCARETA DES QUE ES VA DECRETAR EL SEU ÚS OBLIGATORI

Segons el regidor Aarón Cano, esta dada “demostra que li hem perdut el respecte a la COVID-19”

La Policia Local ha denunciat 1.267 persones per no portar mascareta des que es va decretar el seu ús obligatori, una dada que per al regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, “demostra que li hem perdut el respecte a la COVID-19”. L’edil, qui ha apel·lat a la responsabilitat, ha insistit en l’obligatorietat de l’ús de la mascareta i en la necessitat de mantindre les distàncies físiques. “Hem d’integrar allò que ja sabíem fa uns mesos i que ara sembla que hem oblidat: Qualsevol pot contagiar, qualsevol pot ser contagiat i el contagi pot produir-se en qualsevol situació”.

Els dies que concentren més denúncies per no portar mascareta coincidixen amb els caps de setmana. Els divendres acumulen un total de 278 i els seguixen els diumenges amb 230. A continuació figuren els dijous, amb 207, i els dissabtes, amb 171. “Es tracta d’un problema de comportament i responsabilitat i no es pot criminalitzar la joventut, els jóvens reproduixen moltes vegades comportaments. Darrere d’estes xifres de denúncies, també hi ha sancions per comportaments de persones adultes que no es comporten amb tota la responsabilitat que requerix este moment crucial”, ha afegit el regidor Aarón Cano, per a qui cada nou brot “és un colp a la nostra societat, al nostre benestar, a la nostra economia i a la nostra mà està no autolesionar-nos amb les nostres actituds”.

A La Marina s’han registrat fins a data de hui 395 denúncies, 247 de nit i 148 de vesprada. Els caps de setmana tornen a concentrar de nou la major part de sancions, concretament els diumenges, quan la Policia Local de València ha arribat a imposar fins 123 denúncies; el segueixen el divendres, amb 88, i el dissabte, amb 69. La Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS), amb 594 denúncies, és la unitat que més sancions ha imposat en formar part de les seues tasques principals durant estos dies; li seguix la Divisió de Seguretat Viària, amb 216. Quant als districtes, lidera el nombre de sancions Russafa, amb 150, i a continuació està la 1a Unitat, Centre, amb 93 denúncies per no portar mascareta.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE