Monday, August 30, 2021

La Fundació Esportiva Municipal oferta 6 campus esportius durant la primera setmana de setembre abans de la tornada al col·le

Es facilita el contacte dels menors amb l'esport, així com la conciliació laboral i familiar

Tots els campus es desenvoluparan del 30 d'agost al 3 de setembre i els preus per la setmana van des dels 40 euros del campus més barat (Poliesportiu Municipal Rambleta), 65 euros (Complex Esportiu Cultural Petxina), 69 euros (Poliesportiu Municipal Verge del Carmen Beteró) o els 78 euros del Poliesportiu Municipal Benimaclet.

La Fundació Esportiva Municipal, en col·laboració amb diverses entitats esportives, oferirà durant la primera setmana del mes de setembre sis campus d'esport escolar perquè les famílies tinguen una opció més de conciliació familiar i laboral. D'esta manera, a més, es fomenta entre les i els més xicotets els valors de l'esport i uns hàbits de vida saludables.
Tots els campus es desenvoluparan del 30 d'agost al 3 de setembre i els preus per la setmana van des dels 40 euros del campus més barat (Poliesportiu Municipal Rambleta), 65 euros (Complex Esportiu Cultural Petxina), 69 euros (Poliesportiu Municipal Verge del Carmen Beteró) o els 78 euros del Poliesportiu Municipal Benimaclet.
Els participants, amb edats compreses entre els 6 i els 14 anys, aprendran les regles i practicaran, entre altres esports, el bàsquet, volei, handbol, bàdminton, hoquei herba, futbol sala i les diferents disciplines d'atletisme. Els campus tenen horari intensiu de demà des de les 8 o 9 h fins a les 14 o 15h sense menjador o amb menjador i prolongació d'horari fins a les 17 hores. En tots els campus existeixen diferents descomptes, tant per a germans o famílies nombroses.
La regidora d'Esports Pilar Bernabé ha destacat que la Fundació Esportiva Municipal “posa a disposició estos campus per a ajudar les famílies en la primera setmana de setembre, que els seus fills i filles encara no tenen col·legi perquè puguen realitzar activitats esportives en els diferents campus”.

Últimes places disponibles

Encara queden algunes places en els diferents campus per a tots i totes aquells interessats. Per a sol·licitar més informació o formalitzar la inscripció existeixen telèfons de contacte i pàgines web dels diferents organitzadors.
En el cas del Campus multiesportiu Petxina, organitzat pel Club d'Escacs Ciutat Vella, els telèfons de contacte són 96 205 73 03 i 646 269 229, i la web www.clubajedrezciutatvella.blogspot.com/2021/04/campus-multideportivo-petxina-verano.html. Pel que fa a l'Escola Esportiva d'Estiu del Poliesportiu Beteró es pot contactar a través de 96 338 90 86 o fhcv.es/betero/escuelas-deportivas-de-betero/#estiu.
L'Escola d'Estiu del Poliesportiu Benimaclet té com a contacte el 96 346 50 01 i escuelas.fbcv.es/verano/escuela-de-verano-benimaclet/. El Campus Estiu Poliesportiu Rambleta amplia informació i inscriu en 960 663 825, forus.es/rambleta/es o inforambleta@forus.es.
Finalment, el Summer Camp Poliesportiu Juan Antonio Samaranch en 963 289 140 o
enjoy-valencia.deporsite.net/contratacion-actividades i el Campus de Vela Escola Municipal de Vela en 963 534 332 i www.velavalencia.com.
Finalment, la Federació de *Karate oferta, a les vesprades i durant tot el mes de setembre, la seua Escola d'Estiu de Karate en el Pavelló Cabanyal-Canyameral, el Poliesportiu Benicalap i l'IES Proveïments. Més informació eneeddkarate@fkaratecv.esy www.fkaratecv.es/escuelas-de-verano-karate-2021/.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE