Friday, January 8, 2021

GÓMEZ: “SEMPRE ESPENTAREM PERQUÈ ES RESOLGA LA SITUACIÓ PERÒ NECESSITEM QUE HAJA UN INTERÉS”

La vicealcaldessa ha mantingut una reunió amb la plataforma De Torino a Mestalla

La vicealcaldessa de València i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha mantingut aquest matí una reunió amb el president de la plataforma “De Torino a Mestalla”, Martin *Queralt; el president de l'Agrupació de Penyes, Federico Sagrenas; el responsable de la *Comsión Jurídica, Pablo Delgado, el responsable de Relacions Institucionals, Garcia Fuster i José Antonio Pérez, de Llibertat VCF responsable projecte de democratització.

Sandra Gómez ha agraït a aquest grup d'aficionats l'interés demostrat per resoldre els problemes del València *CF i els ha informat sobre les qüestions d'interés urbanístic que l'afecten. Així mateix, s'ha posat a la seua disposició per a “resoldre qualsevol dubte que tinga en la matèria que competeix a l'administració”. “Sempre estarem a la disposició dels qui vulguen resoldre els problemes que té el club” i “serem flexibles per a aconseguir que es construïsca el nou estadi”, ha indicat.

Així, ha reiterat la “màxima disposició” de l’ Ajuntament però ha puntualitzat que “tot passa per resoldre la situació del nou estadi i treballarem per aconseguir aquest objectiu”. Sandra Gómez ha posat en valor la “transparència” amb la qual l'Ajuntament de València està informant sobre la situació de la LLIGUE del València CF i han reiterat “l'oferiment de l'Ajuntament per a resoldre el problema”.

Però ha recordat que “ha de ser la propietat del club qui tire del carro”. Així ha afirmat que està a l'espera que “ens presenten un projecte de nou estadi actualitzat” ja que ha reconegut que “des de setembre no s'han tornat a posar en contacte amb l'Ajuntament”. “Sempre espentarem que es resolga la situació però necessitem que hi haja un interés”, ha indicat. “La ciutat ha sigut pacient, empàtica i compressiva., hem arribat a acords per a ajudar i millorar el club i ara li toca complir amb la ciutat”.

Per part seua, Martín Queralt ha agraït la interlocució de la vicealcaldessa i ha explicat que es tracta d'una reunió que s'emmarca en la ronda de contactes que està mantingut amb les administracions.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE