URBANISME
viernes, 09 de marzo de 2018

Finalitzen les obres de reurbanització del carrer de la Murta a Benimaclet

Esta actuació ha suposat una inversió de 248.544,87 €


El tram comprès entre els carrers Mistral i Arquitecte Arnau del carrer de la Murta s'obrirà hui, després de finalitzar les obres la primera de les tres que completaran la reurbanització de tot el carrer, ampliant voreres i col·locant vegetació. “La millora de la mobilitat per als vianants en este carrer ha sigut una reivindicació històrica dels veïns, que ara podran gaudir d'un espai de qualitat i segur” ha assegurat el regidor d'Urbanisme, Vicent Sarrià.

Amb esta intervenció, que ha suposat una inversió de 248.544,87 euros, s'ha eliminat la zona d'aparcament, la qual cosa ha permès ampliar les voreres d'uns escassos dos metres, a 2,70 i 4,10 metres respectivament, incloent-hi arbrat i la renovació del mobiliari urbà. A més, s'ha aprofitat l'actuació per a renovar la xarxa de subministrament d'aigua de la zona.

El carrer de la Murta és un eix central històric de Benimaclet, una de les vies més llargues del casc històric d'este barri, que tradicionalment ha unit el seu centre, la plaça de Benimaclet, amb l'horta i el cementeri. A este recorregut se sumen tots els escolars que van cada dia al col·legi públic de Benimaclet, o els veïns que utilitzen els horts urbans.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE