Tuesday, September 14, 2021

Finalitzen les obres de renovació de paviments

Pilar Bernabé: “Aquestes actuacions milloren les condicions de vida dels veïns del Pla del Real i de Benimaclet”

La regidora d'Esports i Envelliment actiu socialista, Pilar Bernabé en representació de la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, ha visitat la finalització de les obres de renovació de paviments de l'Avinguda Botànic Cabanilles. El tram d'aquesta avinguda ja renovat per a una millor accessibilitat, forma part d'un conjunt de trams de paviments en diverses voreres de carrers de València.
Aquest projecte se centra en les voreres que davant el desgast del seu ús pel pas del temps requereixen labors de conservació i manteniment i que anteriorment han sigut objecte de xicotetes reparacions amb canvis en el paviment. A més de renovar-se per a una major homogeneïtat, s'han adaptat als criteris d'accessibilitat que estableix la normativa realitzant els rebaixes necessaris per als vianants.
Les zones i trams en les quals s'han dut a terme els treballs són: La finalitzada Avinguda.Cabanilles, el carrer General Elio, (en el tram amb l'Avinguda.de Blasco Ibañez), el Boulevard de Blasco Ibáñez; i en Extramurs, el carrer Sant Ignasi de Loyola. La plaça de la Legió Espanyola i adjacents. Ells trams del carrer Sant Vicent Màrtir i el carrer Hospital finalitzaran la seua renovació aquesta mateixa setmana. La resta d'intervencions com les del barri d’Arrancapins o Ciutat Vella, es finalitzaran abans del mes pròxim. En total s'actua aproximadament sobre 5.200 m².
En paraules de Pilar Bernabé: “Aquestes *actuacions milloren clarament les condicions de vida dels veïns del Pla del Real, també per descomptat dels de *Benimaclet, que poden tindre millors accessos cap al centre de la ciutat per l'actuació que s'ha fet en els carril bici, amb un carril únic cap al centre. També hem canviat el paviment de tota la vorera des del club de tennis fins al riu amb una inversió de quasi mig milió d'euros”.
A més dels paviments també s'han finalitzat la renovació de diversos trams d'asfaltat, que milloren el trànsit rodat i la seguretat viària. Aquesta iniciativa s'uneix a una progressiva renovació de carrers que per la seua alta freqüència d'ocupació necessiten ser renovades per a una millor seguretat i comoditat de tots els usuaris, vehicles de mobilitat i vianants.
Tots els trams proposats del projecte d'asfaltat ja han sigut renovats , alguns són: el carrer de la Pau (carril bus), el carrer d'Alfons el Magnànim entre el carrer Pintor Sorolla i el Palau de Justícia, l'Avinguda Catalunya en la seva incorporació a l’Avinguda Tarongers, i l’Avinguda de les Corts Valencianes cap a Avinguda General Avilés. També s'han renovat completament alguns carrers com el carrer dels Poetes Anònims en Benimaclet, a Natzaret el carrer Castell de Pop, i en Extramurs el carrer Jesús i María i el carrer del poeta Alberola.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE