Thursday, August 26, 2021

Els socialistes obrin la convocatoria dels premis Picota i Sacabutx

Pilar Bernabé anima a artistes i comissions fallers a optar al reconeixement de la seua mordacitat crítica

La secretària de cultura festiva de l'executiva comarcal PSPV-PSOE de la València, Pilar Bernabé, ha anunciat que els socialistes ja han obert la convocatòria dels premis Picota i Sacabutx, amb els quals es reconeix la mordacitat de la sàtira en el treball que realitzen les comissions falleres i els artistes fallers. “En aquest any especial en què les Falles ixen als carrers en els primers dies de setembre, des del Grup Municipal Socialista volem posar en valor el treball dels artistes fallers a través dels premis Picota i Sacabutx amb els quals reconeixem la crítica local”, ha explicat Bernabé i ha animat a presentar-se a aquesta nova edició a totes les comissions i artistes.

“Els històrics premis Picota i Sacabutx són el millor homenatge que els socialistes podem dedicar als artistes fallers que han viscut un any tan complicat i que han desenvolupat un intens treball per a poder plantar les Falles que cremaran el pròxim 5 de setembre”, ha declarat.
Pilar Bernabé ha recordat que la comissió Avinguda Burjassot-Pare Carbonell de la secció 1ªB, del barri de Benicalap, va ser la guanyadora del Premi Picota i Sacabutx 2019, tots dos dotats amb 1.000 euros. L'escena 'MeLamente Tra tra', de Emc2 Escultura, es va alçar amb el guardó. El premi va ser entregat per de el president de la Generalitat, Ximo Puig, i la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez.
Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE