FORMACIÓ I OCUPACIÓ
miércoles, 01 de agosto de 2018

Els centres municipals d’ocupació imparteixen cursos d’anglès gratuïts a 140 estudiants en estiu

Els cursos s'impartixen en horari de matí i vesprada per filòlegs i filòlogues inscrites en l’agència d'ocupació València Activa.

Els centres municipals d'ocupació d'Emilio Baró, Lleons i Castella acullen durant este estiu els cursos intensius gratuïts d'anglés per a joves organitzats per València Activa, l'agència d'ocupació, emprenedoria i formació de l'Ajuntament de València. Dels 140 estudiants que es beneficiaran d'estes classes, 90 d'ells les han començades al juliol i una cinquantena ho farà al mes d'agost.

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha visitat este matí alguns dels centres on han començat les classes, les quals estan compostes per 15 persones. Els cursos s'impartixen en horari de matí i vesprada per filòlegs i filòlogues inscrites en l’agència d'ocupació València Activa.

L'objectiu d'esta iniciativa, en paraules de Gómez, és que «el nivell adquisitiu no siga un obstacle per accedir a la formació en idiomes, per la qual cosa hem de donar l'oportunitat de tindre un bon nivell d'anglés per tal de continuar avançant professionalment». Per això, l'Ajuntament també paga les taxes d'exàmens de certificació oficials, com ara el First Certificate in English, l'Advanced i equivalents, als estudiants que els aproven, «premiant així l'esforç, la responsabilitat i compromís dels i les estudiants».

Estos cursos, adscrits al programa d'ocupació jove ‘anem!’, compten per primera vegada amb tres nivells: B1, B2 i C1. Al mes de juliol s'han completat dos classes per nivell. La finalitat és que els participants aconseguisquen un nivell d'anglés que els permeta desenvolupar les seues competències de cara al mercat laboral i obtindre títols oficials d'idiomes.

617 CONTRACTES PER A JOVES

A més de l'oferta formativa, la campanya ‘anem!’ oferix, a través dels programes EMCUJU i EMPUJU, un total de 617 llocs de treball amb contracte per a joves amb i sense qualificació, sempre que estiguen empadronats a València i inscrits en el sistema de garantia juvenil.

Segons Gómez, «és necessari dur a terme accions dirigides a combatre la desocupació entre els i les joves, ja que són un dels col·lectius que més dificultats troben a l'hora d'accedir a una ocupació de qualitat, per això programes com anem! són molt necessaris».Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE