PARTICIPACIÓN, DERECHOS E INNOVACIÓN
martes, 29 de marzo de 2016

EL TELÈFON D'INFORMACIÓ 010 AMPLIA EL SEU HORARI PER A ADAPTAR-SE A LES NECESSITATS DELS USUARIS

Joan Calabuig, ha anunciat que el servici que oferix el Telèfon 010 de l'Ajuntament de València amplia el seu horari d'inici per a “ajustar-se a les necessitats reals de les persones que utilitzen este sistema amb la finalitat de recaptar informació o per a la realització de gestions administratives”.

Segons ha destacat Calabuig, el Telèfon 010, juntament amb la informació a través d'internet i els servicis d'informació presencial en les oficines situades en l'edifici de l’Antiga Fàbrica de Tabac i en la casa consistorial, “formen els tres pilars en els quals es fonamenta l'activitat del Servici de Societat de la Informació”.

Des d'este moment, amb l'ampliació d'horaris, el Telèfon 010 es posarà en funcionament a partir de les 8.30 hores, quan fins ara ho feia a les 10 del matí, de forma que s’establirà una major correspondència entre l'horari del servici d'informació 010 i l'activitat administrativa municipal. D'esta manera, els usuaris seran dirigits al departament municipal corresponent, de forma que es facilitarà la solució de les gestions.

Durant l'exercici 2015, el Servici d'Informació 010 de la ciutat de València ha rebut 269.000 telefonades –amb un creixement de més de set punts respecte a l'any anterior- i ha gestionat prop de 50.000 sol·licituds de retirada d'efectes dels carrers de València, manifestant-se com una eina notablement útil per a la millora de la neteja dels carrers de València.

A més de les sol·licituds d'informació i la recollida d'avisos sobre neteja de residus sòlids, el Telèfon 010 de València té una especial importància en la gestió diària dels servicis municipals i, especialment, en els relatius a Sanitat, Jardineria, Hisenda o Padró municipal, col·laborant en l'acostament de l'Administració Local a la ciutadania.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE