lunes, 04 de febrero de 2019

El regidor d'Hisenda avança a les empreses de sharing les pautes de la futura ordenança fiscal

El regidor d'Hisenda, Ramón Vilar, s'ha reunit este matí amb representants de diferents empreses de sharing de mobilitat interessades a operar a València, amb els quals ha tractat sobre aspectes relatius a la futura Ordenança Fiscal que regularà el sector. Amb les de hui, són ja set les trobades mantingudes amb estes empreses de cotxes, motos, bicicletes i patinets elèctrics a les quals ha explicat en quina situació es troba l'ordenança fiscal que regularà les taxes.

«És el moment de donar un impuls definitiu perquè estes empreses puguen començar a operar amb garantia, ja que són una realitat i, a més, es tracta d'empreses emprenedores amb capacitat de crear llocs de treball», ha explicat el regidor, destacant l’aprovació, en la seua fase inicial, de l’ordenança de mobilitat.

Vilar ha explicat que la Regidoria d'Hisenda «ja té preparada la proposta d'Ordenança Fiscal», en la qual, ha precisat, «s'ha pres com a referència per a establir els preus públics, tant les taxes sobre taula i cadires en la via pública com les taxes per metre lineal de gual, així com els preus amb els quals treballen altres ciutats espanyoles».

«La irrupció d'estos nous vehicles és una realitat, i l'Ajuntament ha d'ordenar-la», ha argumentat el regidor, qui ha destacat també que estes noves formes de transport «suposen la retirada de vehicles privats o la reducció d'emissions contaminants», entre altres aspectes a destacar.
Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE