PALAU DE CONGRESSOS
miércoles, 02 de agosto de 2017

El palau de Congressos estrena pàgina web més accessible i interactiva

La iniciativa entra dins de la “renovació tecnològica” que està experimentant el recinte

En paral·lel a la transformació del seu entorn, el Palau de Congressos de València s'obri al món que li envolta a través d'una renovada plataforma informàtica. La nova pàgina web corporativa www.palcongres-vlc.com, reforça la dimensió estratègica de la comunicació com a eina comercial i s'adapta a la nova imatge de marca del recinte.

La presidenta del Palau de Congressos de València, Sandra Gómez, ha posat en valor “la renovació tecnològica” que recentment ha experimentat el recinte i que, en la seua opinió, “li consolida com a model de referència nacional i internacional, dotat amb els mitjans audiovisuals més nous. La comunicació s'ha alineat amb els objectius estratègics marcats des de l'adreça i reflecteix un nou model de negoci basat en la innovació”, ha assenyalat.

Quant a la pàgina web, ha explicat que l'estructura “ha evolucionat des de la seua última renovació en 2010 de manera que incrementa en major mesurada la connexió amb els seus públics objectiu i estableix nous canals d'escolta i relació amb ells”. “El Palau no és un mer emissor d'informació, sinó que entén l'espai virtual com una finestra d'oportunitat per a conèixer millor a la seua audiència i d'esta forma respondre millor a les seues expectatives”, ha exposat. Com a conseqüència, ha precisat que s'ha basat la realització de la seua estructura en quatre aspectes clau com són la “millora de la informació, identificació de “influencers”, fragmentació dels continguts en funció de l'audiència i transparència”.

Per la seua banda, la directora del Palacio, Silvia Andrés, ha indicat quant als continguts disponibles, que la plataforma ha donat “un salt qualitatiu i quantitatiu”. Així, ha ressaltat que gràcies a “un disseny responsable, adaptable a qualsevol dispositiu mòbil i molt més concorde a les tendències actuals, s'ha donat més protagonisme a la imatge i a les estructures tridimensionals, ampliant la informació a l'usuari, la descàrrega de documents i permetent una navegació intuïtiva i àgil”. Així mateix, ha destacat que els blogs i les xarxes socials “van a estar presents en la plataforma digital i jugaran un important paper com a canal de diàleg on s'estableix una escolta activa de l'usuari i es fomenta la interacció”.

En esta mateixa línia, ha explicat que el Palau ha volgut “donar veu als seus ambaixadors, grans professionals valencians, capdavanters d'opinió en les comunitats medico-científiques, culturals, econòmiques a les quals pertanyen i en les quals actuen com “influencers” i prescriptores del recinte, incrementant amb els seus testimoniatges la credibilitat entre els especialistes de cada àrea”.

D'altra banda, l'arquitectura d'estos continguts fa possible la segmentació i personalització de la informació adaptant-la a les necessitats de cada públic: organitzadors d'esdeveniments, expositors o públic general. A més aquesta creació d'apartats específics permet la fragmentació de l'audiència, el mesurament de la qual és clau en el procés de millora continuada i permet un major encert en la connexió amb el públic.

El Palau valencià tampoc ha oblidat el seu compromís amb la transparència, la claredat i la veracitat, com a iniciatives bàsiques per a l'enfortiment de la integritat empresarial. D'acord amb les directrius marcades en la Guia de Transparència per al sector públic local, el Portal de Transparència, actiu des de 2014, ha ampliat la quantitat de dades disponibles en la web, derrocant barreres d'accés i acostant a la societat la seua activitat i gestió i afavorint la participació del ciutadà i altres grups d'interès.

Amb el llançament de la nova web, el Palau de Congressos de València posa a l'abast dels internautes un món de possibilitats a tan sols un clic de distància. Amb una arquitectura i disseny adequat a tots i cadascun dels seus públics objectius, focalitzat tant a l'àmbit nacional com a internacional, i adaptat a la tecnologia mòbil, esta eina comercial brinda espai per a la interacció i aporta nous valors. Un aparador virtual preparat per a afrontar els reptes digitals que s'aveïnen i contribuir a l'objectiu principal de l'edifici en la captació de nous esdeveniments per a la ciutat.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE