URBANISME
lunes, 04 de diciembre de 2017

El carrer del Pare Viñas arribarà fins a la Ronda Nord

Les obres finalitzen este mes de desembre

El projecte d'obres d'obertura del carrer Pare Viñas fins a l'avinguda Germans Machado, de la Ronda Nord de València, conclourà al llarg de l'actual mes de desembre, tal com ha explicat este matí regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià.

Sàrria ha manifestat la seua satisfacció perquè ja estan en execució les obres de millora de la connexió del barri d'Orriols amb la Ronda Nord. Com és conegut, el projecte permetrà obrir el carrer Pare Viñas fins a l'avinguda Germans Machado, de la Ronda Nord de València.

L'edil ha recordat que quan es va construir la Ronda es va deixar preparat l'accés al carrer tal com s'estan executant ara. Però en aquell moment la presència d'uns solars impedia la connexió d'esta via pública i generava un tap urbanístic.

Amb esta actuació la connexió de vianants queda garantida. Les labors que s'estan duent a terme consistixen principalment en l'excavació, neteja, anivellació i compactació de la zona d'actuació, per a adequar-la i adaptar-la a l'emplaçament indicat. El pressupost total del projecte ascendix a 11.170,88 euros.

Amb esta obra, ha assegurat el regidor Sàrria, “millorarà la mobilitat de vianants del veïnat, ja que fins ara, per a accedir a la ronda, els veïns i veïnes es veien obligats a donar un volta important”. Segons el termini d'execució previst, les obres finalitzaran este mateix mes de desembre.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE