SERVICIS SOCIALS
Monday, July 23, 2018

El Cabanyal-Canyamelar comptarà amb un nou centre municipal de Servicis Socials

L'Ajuntament també crearà la primera escola d'emprenedoria de València

L'edifici municipal situat al carrer de la Reina número 117 es convertirà en el nou centre de servicis socials de l'Ajuntament de València al barri del Cabanyal-Canyamelar. La Junta de Govern Local ha acordat aprovar el projecte bàsic i d'execució de l'obra de rehabilitació de l'immoble, finançada amb càrrec al Pla de suport a la inversió productiva en municipis de la Comunitat Valenciana. Serà el tercer centre d'estes característiques al districte dels Poblats Marítims, juntament amb el de la Malva-rosa i el de Natzaret.

En les instal·lacions del Cabanyal, de 430 m2, s'oferirà informació, orientació i assessorament a la ciutadania i col·lectius sobre els drets i recursos socials existents, entre ells l'ajuda a domicili, teleassistència, menjar a casa, protecció i atenció a menors, programes d'atenció i inserció social i tramitació d'ajudes vinculades a la llei de la dependència. Segons la portaveu municipal Sandra Gómez, es tracta «d’un pas més cap a la conciliació social d'un barri que, hui dia, encara continua patint les conseqüències de la degradació intencionada del govern local anterior».

Gómez ha informat així mateix de la creació de la primera escola d'emprenedoria a la ciutat de València, en un immoble propietat del consistori als carrers Guillem de Castro-Espartero, «per ser un centre de referència, on l'Ajuntament impartirà totes les accions de formació, tant de píndoles d'emprenedoria com de formació a start-ups». L'òrgan col·legiat del govern executiu municipal ha proposat aprovar el projecte bàsic i d'execució de les obres d'habilitació d'este immoble, la reforma del qual ascendix a 781.480 euros.
Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE