Friday, September 24, 2021

Comencen les obres d'urbanització del PAI d'Enginyers

El projecte acaba amb la degradació d'aquesta zona de buit urbà i la regenera

Han començat les obres d'urbanització del PAI d'Enginyers, per part de SEPES (Entitat pública empresària del Sòl). Aquest Projecte d'adequació urbanística supervisat per l'àrea de Desenvolupament urbà dirigida per la vicealcaldessa Sandra Gómez, urbanitza els terrenys de les antigues casernes d'enginyers del carrer Sant Vicent.
Els terrenys que abasta el PAI són els compresos entre els carrers Sant Vicent, Uruguai, Francisco Climent i Dolores Alcayde. Actualment formen un buit a la ciutat, i es troba en estat de degradació pel que aquestes actuacions, que van començar ahir dia 22 de Setembre són necessàries per a la rege-neració urbana de la zona.

El PAI inclou un parc en una zona amb escasses zones verdes i permetrà la futura construcció del nou col·legi Sant Ángel de la Guarda que connectarà amb el parc. A més el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, va anunciar que SEPES propietària dels terrenys destinaran les parcel·les a més de 450 habitatges de protecció pública i de lloguer assequible.

Una vegada finalitzada l'execució de les obres per part de SEPES, l'Ajuntament de València, des de la concejalia de Desenvolupament i Renovació urbana, dirigida per la vicealcaldessa Sandra Gómez, disposarà del solar per a la construcció del nou col·legi Sant Ángel de la Guarda a través del Pla Edi-ficant. El projecte de construcció del col·legi està desenvolupant-se amb la idea que al mateix temps que es dispose del solar urbanitzat, es puguen licitar les obres i edificar el col·legi al més prompte possible.

Els treballs compten amb un pressupost de 3,4 milions i es duran a terme en un termini aproximat de 16 mesos. Aquestes actuacions acabaran amb el buit urbà d'aquesta zona de la ciutat, i donaran lloc a la futura edificación del col·legi Sant Ángel de la Guarda, zones verdes a més d'un conjunt de més de 400 habitatges de lloguer social . Aquest PAI també connecta amb els projectes del PAI de Mon-cayo i el soterrament de les vies del futur Bulevard García Lorca, en el marc d'una gran actuació de regeneració urbana per a la ciutat de València.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE