URBANISME
jueves, 28 de diciembre de 2017

Comença l’ampliació de les voreres en l’Avinguda del Primat Reig, Plaça Riu Duero i Carrer de Tírig

L’actuació compta amb un termini d'execució de dos mesos i amb un pressupost total de 60.070,85 euros

Concretament, tal com ha explicat el regidor de Desenvolupament Sostenible, Vicent Sarrià, a l'altura de la Plaça Riu Duero, s’augmentarà l'amplària de la vorera unint les dues voreres actuals, la paral·lela a la línia d'edificació i la de la illeta entre passos de vianants, suprimint així la zona d'asfalt situada entre estos elements. La zona per als vianants tindrà una secció variable d'entre 15m i 2,6m.

D'altra banda, a l'altura del Primat Reig, se suprimirà la zona d'asfalt situada dins de l'àmbit d'actuació, donant continuïtat a la vorera i realitzant una abaixada a 4cm a l'altura de l'accés de vehicles, en la intersecció amb les zones de calçada. A més, es delimitarà una zona d'aparcament per als vehicles de la Guàrdia Civil amb línia discontínua blanca.

Finalment, en el carrer Tírig, se suprimirà la zona d'asfalt, donant continuïtat a la vorera i realitzant una abaixada a 4cm a l'altura de l'accés. En la zona on se situa la caserna, es preveu l'ampliació de la vorera a 4m per a assegurar un pas d'uns 2 metres en la zona d'estretiment.

Vicent Sarrià ha explicat que l’objectiu d’esta actuació es “assegurar l'accessibilitat universal i millorar la mobilitat per als vianants, que és una prioritat per a la delegació de Desenvolupament Urbà i per a l'Ajuntament” .Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE