ESPORTS
jueves, 08 de febrero de 2018

Beteró acull este dissabte la Tercera Miniolimpiada de la temporada escolar

L'esport protagonista serà l'hoquei així com d'altres jocs multiesportius adaptats a la edat dels escolars

El pròxim dissabte, 10 de febrer, arriba una nova edició de MiniOlimpiades que tindrà lloc en el poliesportiu municipal Mare de Déu del Carme Beteró. L'esdeveniment, dirigit a escolars de sis i set anys, és el tercer que se celebra en l'actual curs escolar com a part del conjunt d'activitats multiesportives enquadrades en els Jocs Esportius Municipals, la modalitat competitiva de l'esport escolar.

Els centres escolars tenen tot el dia de demà per a inscriure's en este esdeveniment multiesportiu. Per a açò hauran d'enviar un correu electrònic a jocsesportius@fdmvalencia.es exposant la seua intenció d'assistir i li seran indicats els passos per a realitzar la inscripció als Jocs Esportius Municipals. En estes jornades multiesportives poden participar tots els centres escolars i entitats de la ciutat de València.

Entre les proves programades, els xiquets i xiquetes de València podran practicar ‘Pilota-Colp’ o ‘Avançar cap al cistell’. A més d'estes modalitats esportives, els joves participants podran gaudir d'altres jocs com els ‘Escacs mòbils’, ‘Derrocar les bitlles’, ‘Les 4 porteries” o “Eixir a l'hospital”.

Fins al final del curs 2017/2018 està previst celebrar tres MiniOlimpiades més. Després de la jornada d'este dissabte, el pròxim 3 de març serà el torn del rugbi, el 21 d'abril la de voleibol i el 2 de juny se celebrarà una festa final en la platja de la Malva- Rosa.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE