Tuesday, June 21, 2022

Aviatar, la plataforma digital de Lufthansa Technik, obri una nova seu a València de la mà de l'oficina de Invest in VLC

En els cinc mesos d'activitat de l'oficina d'inversions ha tancat operacions que representen més de 1,5 milions d'inversió a la ciutat i la creació de més de 150 llocs de treball

L'Oficina d'Inversions impulsada per l'Ajuntament de València i Cámara Va-lencia, Invest in VLC, ha acompanyat a la companyia alemanya Lufthansa Technik, en el procés de selecció de València com a ciutat destinació de la nova seu de Avi-atar, la seua plataforma digital de productes i serveis.

La tinenta d'alcalde de l'Àrea de Desenvolupament Innovador, Pilar Bernabé, ha explicat que “l'oficina d'inversions és una eina clau per a València per a aconseguir una major promoció econòmica de la nostra ciutat, en oferir un assessorament especialitzat i de qualitat a la inversió nacional i estrangera, simplificant els procediments i reduint les traves administratives, accelerant amb això el procés inversor. I gràcies a la magnífica gestió que està realitzant l'equip de Invest in València la nostra ciutat està atraient projectes generadors d'oportunitats i ocupació de qualitat”.

Per part seua, el president de Cámara València, José Vicente Morata, ha assegurat que “el treball d'aquest nou servei municipal ha sigut clau perquè la tecnològica alemanya s'instal·le a València”.

En aquest sentit, el treball d'aquest nou servei municipal ha sigut clau perquè la tecnològica alemanya s'instal·le a València. L'equip de l'oficina va donar suport al procés d'implantació oferint-los informació sobre l'ecosistema empresarial i d'innovació de la ciu-tat, facilitant-los informes específics, preparant una agenda de contactes amb els agents rellevants de l'ecosistema valencià, entre els quals es troba València Activa – com a entitat de referència en l'impuls de la innovació econòmica i l'emprenedoria a la ciutat -,visitant coworkings i tecnològiques locals i connectant-los amb els bressols de talent de la ciutat, les universitats valencianes, Universitat Politècnica, la Ciutat de la Innovació de la Universitat Politècnica i el Parc Científic de la Universitat de València.

Fonts de l'empresa assenyalen que van triar València “per les seues universitats capdavanteres i el seu creixent ecosistema d'empreses tecnològiques, va ser triada com el lloc ideal per a créixer a nivell internacional. Un escenari tecnològic en alça amb més de 900 empreses de nova creació, múltiples incubadores i esdeveniments comunitaris crea oportunitats per a futures col·laboracions”.

Per a la nova seu de València Aviatar cerca un equip de 20 persones entre el que es troben desenvolupadors/as Full-Stack i arquitectes/as de programari amb experiència, que estiguen disposats a treballar en un entorn internacional i que estiguen motivats per la disrupció digital de la indústria de l'aviació. Asimateix, en una fase posterior d'enguany, s'obrirà el procés per a contractar data scientists i llocs júnior en altres disciplines als quals es podrà accedir a través de la seua pàgina web.


Invest in València

Invest in València és un nou servei municipal, impulsat pel Ajuntament de València i Cámara Valencia, concebut per a promoure la ciutat com a pol d'inversió i talent, des d'on s'oferirà informació i assessorament als qui vulguen invertir, establir la seua empresa o ampliar-la en el terme municipal de València.

En els seus cinc mesos d'activitat, ha mantingut més de 400 reunions amb socis i potencials inversions, ha contactat a 80 potencials inversors, compte amb 31 clients ac-tius, ha aconseguit 6 atraccions d'inversió (2 alemanes, una francesa, una argentina, una colombiana i una belga) de sectors com a e-commerce, consultoria de transformació digi-tal, logística o Intel·ligència artificial.

Aquestes operacions representen més de 1,5 milions d'inversió a la ciutat i la cre-ació de més de 150 llocs de treball a la ciutat per als pròxims dos anys.

Aviatar i Lufthansa Technik

Llançada en 2017, Aviatar és la plataforma independent de productes i serveis di-gitals desenvolupada per Lufthansa Technik. La plataforma ofereix als seus usuaris pro-ductes digitals que van des del manteniment predictiu fins al compliment i les solucions automatitzades. Aviatar combina solucions de gestió de flotes, ciència de dades i experi-ència en enginyeria per a oferir una àmplia gamma de serveis i productes digitals integrats per a aerolínies, empreses de MRO, OEM i arrendadors que s'integren perfectament amb el compliment físic en TechOps i més enllà.

Grup Lufthansa Technik, amb més de 30 subsidiàries i filials, és un dels principals proveïdors de serveis tècnics aeronàutics del món. Certificada internacionalment com a organització de manteniment, producció i disseny, l'empresa compta amb una plantilla de més de 20.000 empleats. La cartera de Lufthansa Technik abasta tota la gamma de ser-veis per a aeronaus comercials i de missions especials/vip, motors, components i trens d'aterratge en les àrees de suport digital a la flota, manteniment, reparació, revisió, modi-ficació, terminació i conversió, així com la fabricació de productes innovadors per a la cabina.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE