Thursday, September 9, 2021

Arranquen les reserves de la Setmana de la Paella

El certamen gastronòmic, que s'emmarca en les activitats organitzades amb motiu de la IV edició del World Paella Day, tindrà lloc entre el 16 i el 26 de setembre

A partir de hui estan obertes les reserves per a la Setmana de la Paella, certamen gastronòmic que se celebra amb motiu del World Paella Day, a través de la web www.worldpaelladay.org. Durant 10 dies, un total de 28 restaurants oferiran diferents tipologies de menús el plat principal dels quals serà l'arròs, i comptaran amb entrant i postres.
Emiliano García, regidor de Turisme de l'Ajuntament de València i president de Visit València, ha destacat que “amb motiu del World Paella Day Restaurant Week els restaurants de València fan una proposta gastronòmica especial perquè, tant residents com visitants, puguen gaudir del nostre plat més emblemàtic, i descobrir tant la recepta més tradicional, com la rica gastronomia valenciana vinculada a l'arròs”. García ha afegit que “és fonamental que, entre les accions desenvolupades amb motiu del 20 de setembre, Dia Mundial de la Paella, estiguen incloses iniciatives que dinamitzen l'hostaleria i contribuïsquen a reforçar el consum entre els restaurants”.
En aquesta edició participen des dels establiments més icònics de la paella tradicional, com la Borja Azcutia, Ampar (Hospes Palau de la Mar) o Llevant Benissanó o, a aquells més avantguardistes que serveixen arrossos, com Kaymus. En tots ells hi ha un comú denominador: l'exquisida tècnica en el cuinat de l'arròs.
Així, són 28 els restaurants participants entre els quals es troben alguns dels més reconeguts establiments vinculats a la paella que compten amb Sols Repsol i Cullera d'Assot. Entre l'oferta que han preparat es pot gaudir, com no podia ser d'una altra manera, de paella valenciana, paella de confit d'ànec, pernil d'ànec i bolets; paella de Galera, llagostins i llobarro salvatge, o “Arrós en fenoll, llard i caragols”.
Les reserves per a aquesta edició especial de la Setmana de la Paella estan ja disponibles en la web oficial del World Paella Day (www.worldpaelladay.org).

World Paella Day Restaurant Week, esdeveniment en el qual s'emmarca la Setmana de la Paella, està impulsat per i organitzat per Ajuntament de València, a través de Visit València, Diputació de València, Turisme Comunitat Valenciana i L’Exquisit Mediterrani, Wikipaella i Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca.
Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE