esports
miércoles, 29 de noviembre de 2017

Aprovades les noves tarifes per a les instal.lacions esportives municipals

Els preus es mantenen congelats i hi ha diferents tipus de bonificacions i descomptes

La regidora Maite Girau ha presidit este matí la reunió de la Junta Rectora de la Fundació Esportiva Municipal en la qual, entre altres assumptes, s'han aprovat el preus públics d'aplicació en les instal·lacions esportives municipals de la ciutat durant 2018. Segons la delegada d’Esports de l'Ajuntament de València, Maite Girau, “s'ha aconseguit un acord amb el qual millorem els nostres preus públics per a oferir un millor servici a la ciutadania.

“Els preus públics de les instal·lacions esportives municipals es mantenen congelats i incorporem una revisió tenint en compte l'evolució de les demandes i tendències esportives actuals”, ha assenyalat Maite Girau, qui ha explicat que “incorporem l'accés a una sessió puntual en gimnàstica de manteniment, bons de deu i vint sessions per a esportistes d'elit, abonament anual i mensual per a esportistes d'elit; adaptem als preus del mercat les tarifes de pàdel, frontó i tennis, amb un descens dels preus públics, i incorporem noves promocions com l'abonament jove, ampliant l'edat fins als 30 anys, descomptes en l'ús de les pista de tennis i pàdel, així com descomptes i bonificacions en bany lliure i cursos de natació.”

L'evolució anual i les demandes dels usuaris han marcat l'acord per a la incorporació de nous serveis i la modificació de preus públics, que començarà a aplicar-se a partir de l'1 gener del pròxim any. No hi ha cap pujada general, es mantenen congelats els preus que es venien aplicant fins ara, però sí que s'han introduït, no obstant açò, algunes promocions i nous preus per serveis que han sorgit de l'evolució de les demandes i les tendències actuals esportives.

Quant a la incorporació de nous preus destaca la possibilitat de tenir accés a una sessió puntual de gimnàstica de manteniment, aeròbic, espinin i qualsevol altra modalitat esportiva que es realitze en una instal·lació municipal coberta de gestió directa. Així mateix, s'han incorporat tarifes reduïdes en les sessions individuals, abonament anual i mensual, per als esportistes d'elit que es troben inclosos en la llista oficial d'esportista d'elit de la Comunitat Valenciana.

El conjunt de modificacions per a 2018 contempla també l'adaptació al preu de mercat dels preus de lloguer de pistes i cursos de pàdel i tennis.

D'altra banda, l'ordenança inclou una ampliació respecte a les promocions previstes, a les quals podran acollir-se, si ho desitgen, els gestors de les instal·lacions municipals de la ciutat. Entre elles destaquen descomptes per l'ús d'instal·lacions i cursos en les hores de menys afluència d'usuaris, així com diumenges i festius, dies en els quals els centres es troben menys concorreguts.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE