Monday, April 30, 2007

ALBORCH: “VOLEM UNA CIUTAT EDUCADORA AMB UNA BONA ESCOLA PÚBLICA”

La candidata socialista a la alcaldía de Valencia, Carmen Alborch, ha participado hoy en la Trobada de Escoles en Valencià celebrada en el barrio de San Marcelino junto con el candidato a la Presidencia de la pspv-psoevalitat Ignasi Pla. Alborch ha manifestado “volem una ciutat educadora amb una bona escola pública que ademés respecte el medi ambient ja que és fonamental no sols per a les persones que habitem ara la terra sinó per a les persones del futur, és la nostra responsabilitat”.

La candidata socialista ha manifestado que su compromiso en Valencia es impulsar las escuelas infantiles de 0 a 3 años en todos los distritos de la ciudad “per a que els pares i les mares puguen anar-se'n a treballar i els xiquets i xiquetes reben una bona educació sempre”- señala Alborch. De fet- continúa la ex ministra- “la educació és per al llarg de tota la vida i per això nosaltres insistim en la ciutat educadora”.

Carmen Alborch ha destacado el esfuerzo que realizan los profesores y profesoras en las escuelas para integrar el valenciano y ha manifestado que se necesita más apoyo por parte de las instituciones públicas con “mas ayudas” , “más incentivos” y que “los niños y niñas dejen de estar en barracones”.

Para finalizar, la candidata a la Alcaldía, Carmen Alborch ha felicitado a todas las organizaciones que desde hace 20 años celebran “esta festa de la educació pública i en valencià” . Así Alborch ha manifestado “coincidim en les seves reivindicacions quan lliguen educació, en qualitat i sostenibilitat”.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE