RELACIONS INTERNACIONALS
viernes, 10 de noviembre de 2017

Ajuntament i Universitat potencien la internacionalització de València

La regidora Sandra Gómez i el rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, han firmat hui un conveni de col·laboració

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible i Turisme, Sandra Gómez, i el rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, han firmat hui un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la Universitat per a la realització d’accions conjuntes d’acostament entre les societats valenciana i xinesa.

Tal com ha assenyalat la regidora Gómez, “l’Ajuntament de València té una ferma vocació de potenciar el procés d’internacionalització de la societat valenciana”. Per a això, ha afegit, “potenciem la col·laboració i les actuacions de promoció i foment d’activitats econòmiques, turístiques, culturals, científiques i acadèmiques que enriquisquen les relacions entre la societat valenciana i altres societats de la resta del món”. És el cas, amb l’acord signat hui, d’afavorir la interrelació amb la societat xinesa “facilitant l’acostament institucional, empresarial, cultural i social”, en paraules de la delegada.

El conveni en si s’ha rubricat amb l’Institut Confuci, que pertany a la Universitat de València, i es dirigirà al desenvolupament d’accions de promoció i desenvolupament del turisme entre les dos societats. Es tracta d’un acord, ha afegit Sandra Gómez, “que pretén actuar com a element dinamitzador i vehicle per a la divulgació de les respectives característiques socials i culturals de les societats valenciana i xinesa donant suport a les actuacions municipals vinculades amb el país asiàtic, com poden ser visites de delegacions xineses, conferències, fires i exposicions, entre altres”.

A més, l’Institut Confuci participarà en l’elaboració de l’agenda d’activitats per a les delegacions xineses que visiten València, assessorament per a desenvolupar el turisme xinés a la nostra ciutat i la coordinació de la cavalcada xinesa que té lloc també a València, entre altres. L’acte ha comptat també amb la presència del director de l’Institut Confucio de la Universitat de València, Vicent Andreu.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE