RELACIONS INTERNACIONALS
viernes, 10 de noviembre de 2017

Ajuntament i Universitat potencien la internacionalització de València

La regidora Sandra Gómez i el rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, han firmat hui un conveni de col·laboració

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible i Turisme, Sandra Gómez, i el rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, han firmat hui un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la Universitat per a la realització d’accions conjuntes d’acostament entre les societats valenciana i xinesa.

Tal com ha assenyalat la regidora Gómez, “l’Ajuntament de València té una ferma vocació de potenciar el procés d’internacionalització de la societat valenciana”. Per a això, ha afegit, “potenciem la col·laboració i les actuacions de promoció i foment d’activitats econòmiques, turístiques, culturals, científiques i acadèmiques que enriquisquen les relacions entre la societat valenciana i altres societats de la resta del món”. És el cas, amb l’acord signat hui, d’afavorir la interrelació amb la societat xinesa “facilitant l’acostament institucional, empresarial, cultural i social”, en paraules de la delegada.

El conveni en si s’ha rubricat amb l’Institut Confuci, que pertany a la Universitat de València, i es dirigirà al desenvolupament d’accions de promoció i desenvolupament del turisme entre les dos societats. Es tracta d’un acord, ha afegit Sandra Gómez, “que pretén actuar com a element dinamitzador i vehicle per a la divulgació de les respectives característiques socials i culturals de les societats valenciana i xinesa donant suport a les actuacions municipals vinculades amb el país asiàtic, com poden ser visites de delegacions xineses, conferències, fires i exposicions, entre altres”.

A més, l’Institut Confuci participarà en l’elaboració de l’agenda d’activitats per a les delegacions xineses que visiten València, assessorament per a desenvolupar el turisme xinés a la nostra ciutat i la coordinació de la cavalcada xinesa que té lloc també a València, entre altres. L’acte ha comptat també amb la presència del director de l’Institut Confucio de la Universitat de València, Vicent Andreu.Cercador
Enllaços
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE