Friday, July 3, 2020

AJUNTAMENT I CREU ROJA PREVEUEN REPARTIR 5.000 CISTELLES D'ALIMENTACIÓ SALUDABLE ENTRE PERSONES MAJORS

Sandra Gómez i Pilar Bernabé han visitat les instal·lacions de Creu Roja per a agrair a les persones voluntàries el seu treball «imprescindible» durant la pandèmia

L'Ajuntament i Creu Roja han repartit, des que va començar la pandèmia de la COVID-19 fins al moment, 3.173 caixes de menjar saludable entre les persones majors de València, i preveuen repartir unes 5.000 caixes en total, segons han manifestat hui la vicealcaldessa Sandra Gómez, i la regidora d'Envelliment Actiu, Pilar Bernabé, després de visitar les instal·lacions d'esta entitat en les quals se situen les citades caixes.

Durant esta visita, que han realitzat acompanyades de la presidenta local i el referent provincial de Relacions Institucionals de Creu Roja a València, Nieves Dios, i, Vicente Ripoll, respectivament, la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, ha destacat el «magnífic exemple de col·laboració entre l'Ajuntament i una entitat com Creu Roja, que ha permés que hàgem pogut repartir 3.173 caixes d'alimentació saludable i higiene a les cases de les nostres persones majors, així com en assentaments de la ciutat». També ha agraït a totes les persones voluntàries «la seua labor imprescindible durant la pandèmia». I en aqueixa línia, Sandra Gómez ha volgut reiterar «el suport de l'Ajuntament de València amb Creu Roja per a poder ajudar a les persones més vulnerables de la ciutat».

Per part seua, la regidora d'Envelliment Actiu ha destacat que «gràcies a la col·laboració entre Envelliment Actiu i l'entitat hem aconseguit agilitat a l'hora de prestar este servici, la qual cosa ens permetrà aconseguir un total de 5.000 cistelles repartides a les nostres persones majors». Durant la visita, Bernabé també ha volgut ressaltar «l’enorme treball que han dut a terme les voluntàries i voluntaris de Creu Roja que són els qui han portat durant tots estos mesos les caixes a les llars de les nostres persones majors».

Bernabé també ha valorat que les cistelles repartides a les nostres persones majors estan preparades amb aliments saludables, propostes de menú i receptes. A més, «des de Creu Roja s'han inclòs recomanacions nutricionals, propostes de menús i s'han adaptat per a persones amb patologies cròniques o al·lèrgies», ha conclòs Bernabé.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE