SANITAT I SALUT
jueves, 24 de mayo de 2018

700 persones han participat en l’escola de pares i mares del Pla Municipal de Drogodependències

La regidora clausura esta iniciativa orientada a previndre conductes addictives

Un total de 657 pares i mares han participat enguany en el programa formatiu organitzat per la regidoria de Sanitat per proporcionar-los recursos educatius per afavorir el desenvolupament integral dels seus fills i filles. La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, participarà demà en el lliurament de diplomes que rebran totes aquelles persones que han assitit a les xarrades i classes organitzades per personal de l’àrea de prevenció familiar del Pla Municipal de Drogodependències, als centres educatius.

En este acte, que se celebrarà a les 20 hores a l’Hemicicle Municipal, es donaran cita representants de mares i pares de 20 col·legis d’Infantil i primària, així com de tres instituts de secundària de la ciutat de València que han participat en l’esmentat programa que, tal com ha manifestat la regidora, «s’adapta a les noves demandes i necessitats dels tutors legals de l’alumnat que precisen eines per fer front a nous problemes relacionats amb les addiccions».

Maite Girau ha recordat que l’Escola de Mares i Pares es du terme en col·legis públics i concertats de la ciutat de València, realitzant 8 sessions, d'hora i mitja de durada cadascuna. Cada col·legi tria el dia i l'hora de realització de les sessions. «Amés –ha destacat- es tracta d’un programa de prevenció gratuït tant per a les mares i pares assistents com per als centres educatius».

«Este recurs municipal, que també promou l'intercanvi d'experiències entre els pares, incideix en l'educació per a la salut i la prevenció de les drogodependències, ofereix assessorament perquè l’entorn familiar constribuïsca perquè els xiquets i xiquetes afronten de la millor manera la seua vida», ha conclós la regidora.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE